یکی از اقوام درجه یک من بیش از 20ساله مبتلاس.ازدواج کرد و بچه هم داره.هممون واکسن زدیم و شش ماه یکبا ...
من درد تو ناحیه کبدم دارم .آزمایش دارم هم آنزیم کبدیم نرمال بود هم تو اسکن کبدم نرمال بود . ولی درد میکنه میخوام بدونم نرماله ؟ اصلا از کبدِ یا ممکن درد معده ام باشه که آزارم میده
اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
ببخشيد استارتر عزيز بعد از اينكه جواب هپاتيت ب مثبت شه براي قطعي شدن حتما بايد تست شمارش ويروس انجام بشه يا ن همون ازمايش قطعي بودن مبتلا ب بيماري رو نشون ميده ؟؟ترخدا ج بده
ببخشيد استارتر عزيز بعد از اينكه جواب هپاتيت ب مثبت شه براي قطعي شدن حتما بايد تست شمارش ويروس ...
یه ازمایشگاه معتبر تست انجام شه .من رفتم انتقال خون پشت برج میلاد .با اون آزمایش اینکه جواب مثبت شه برای قطعیت اش کافیه . اونوقت یه ویروس شمار هم میزنن که سطحش رو ارزیابی کنن
اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟