2821
2789

چرا دعوا میکنین.هر کی یه سلیقه ای داره.چرا مسخره میکنین😟😟😟😟

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره..خودم بیشتر ذهنم رو کیان..بنظرت قدیمی نیست؟؟

پسرداداشم کیانه.کیان اصلا قدیمی نمیشه

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
ببخشین فلی نباشه..چند وقتشه؟؟

خواهش.۳سال و نیمشه.پسر دوستم چند ماهشه گذاشت کیان.پسر یکی دیگه از دوستامم دوماهشه کیان گذاشت.بنظرم اسم اصیل ایرانیه هیچ وقت نه تکراری میشه نه قدیمی

آره ولی مثلا تو هر محله ای دو سه تا کیان نام پیدا میشه😊

مگر بذاری (اایذدبنبمبذغذغبچبوو) ک مانندش الان هیچجای دنیا گیر نمیاد عزیزم . . . کیاراد، کامراد هم اومدن تو ذهنم دیگه خود دانی. . . . 😀

آره ولی مثلا تو هر محله ای دو سه تا کیان نام پیدا میشه😊

اسم باید قشنگ باشه.کاری نداشته باشه که زیاد هست یا قدیمیه.اگه به دلت هست بذار.

من خودم پارسا دوس داشتم ولی شوهرم اصرار داره هیراد.احتمالا هیراد بذاریم