2777
2789
من که اصلا نمیتونم پشت سر هم یه مدل غذا بخورم حداقل یه وعده باید فاصله باشه از غدای مونده خوشم نمیاد ...

من حالم زیادخوب نیست نمیتونم همه وعده غذادرست کنم مجبورم تاحالم بهتربشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اصلا نمیتونم پشت سر هم یه مدل غذا بخورم حداقل یه وعده باید فاصله باشه از غدای مونده خوشم نمیاد ...

آخه می مونی چی درست کنی ..من همیشه زیاد درست میکنم دو وعده بشه .چون همش باید سرپا باشم اونجوری که

من دمی گوجه بلد نیستم دلم میخاد یاد بگیرم

برنج و خیس کن چند ساعت بمونه پیاز ریز کن تو روغن تف بده گوجه رو پوست بگیر بریز توش نمک و زردچوبه بزن کمی هم فلفل بریز یه کم که تف دادی برنج ها رو بشور بریز رو گوجه ها روش اب بریز بذار که برنج نرم بشه اگه ابش تموم شد برنج سفت بود دوباره بهش اب اضافه کن بعد درش و ببند بذار دم بکشه

من دمی گوجه بلد نیستم دلم میخاد یاد بگیرم

برنج بخیسون تو یه قابلمه پیاز رو تفت بده و گوجه ی میکس شده اضاف کن اگه حبوبات دوست داری حبوبات پخته اضاف کن و زرچوبه و دارچین و نمک بزن بعد برنجی رو که خیسوندی بهش اضاف کن شعله ی زیرش زیاد باشه تا بجوشه بعد که جوشید زیرش رو کم کن البته آبی که با برنج تو ظرف میریزی باید دووانگشت روی برنجا باشه 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
آخه می مونی چی درست کنی ..من همیشه زیاد درست میکنم دو وعده بشه .چون همش باید سرپا باشم اونجوری که

منم همین مشکل رو دارم اما چکار کنم اصلا نمیتونم غذای تکراری بخورم حالا نونی باشه با یه وعده فاصله میشه خوردش اما پلو و ماکارونی اصلا نمیتونم مونده بخورم

منم همین مشکل رو دارم اما چکار کنم اصلا نمیتونم غذای تکراری بخورم حالا نونی باشه با یه وعده فاصله می ...

آره ..ولی ماه نهم هستم و سنگیییین شدم مجبورم 😫شوهرمم که بلد نیست تخم مرغ درست کنه بده دستم چه برسه به بقیه غذاها