2777
2789

خانما خاهشا بهم توهین نکنین.این موضوع سن ازدواج اصلا قابل بحث نیس بستگی داره به خیلی از عوامل.شاید یکی موقعیتش جوره زودتر یکی دیرتر.هرکسی اختیار خودشو داره.خوشبختی و بدبختی هم ربطی به سن نداره.

فرهنگ وشعور ک اصلا ربطی به سن وسال نداره.همسایه ما 35 سالگی عروس شده.به قدری بی شعور و بی فرهنگه بعضی وقتا دهنم باز میمونه از کاراش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادر شدن به لیاقت ربطی نداره،این همه بچه خیابونی و بی سرپرست ریخته دنیا که قطعا مادرشون لیاقتشون رو ...

اینا بچه همین ادمایی هستن که بدون فکر و زود ازدواج میکنن که به قول اینا ترشیده نشن

عزیزم یه روز عضو شدی اینجا جای تبادل نظره با احترامه نه نظر خودتو بخای به زور تحمیل کنی

من یه روز نیست عضو شدم خیلی وقته ،  بعدش‌ اون کاربر توهین کرد منم جوابشو دادم نمیخام نظرمو به کسی تحمیل کنم

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
ربطش دقیقا به فرهنگه البته بعضبا هم دوست دارن زود ازدواج کنن من منظورم کسایی بود که به زور شوهرشون م ...

منوبه زور شوهر ندادن خودمم قصدم زود ازدواج کردن نبود ولی شوهرم عاشق شده بود یکسال اومدو رف تا راضیم کرد 

ترشيدگي😶😶 متاسفم براي اين كلمه زشت كه از دهن همجنساي خودمون براي خودمون در مياد تاسف#  

حالا این جمله من شد تاسف بار ولی جمله اون کاربر که میگه حالم بهم میخوره ازکسایی که زود ازدواج کردن تاسف نداره چرا فدرا واکنش نشون میدید بدون اینکه بفهمید چی بوده وچیشده 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
من یه روز نیست عضو شدم خیلی وقته ،  بعدش‌ اون کاربر توهین کرد منم جوابشو دادم نمیخام نظرمو به ک ...

شما که شعورت در حد کلمه ی ترشیده به همجنساته نظر ندی سنگین تری واقعا واسه یه همچین ادمایی متاسفم

اینا بچه همین ادمایی هستن که بدون فکر و زود ازدواج میکنن که به قول اینا ترشیده نشن

نه خیر اینا مادرشون کسایی بوده که عرضه ندارن زندگی تشکیل بدن بلد نیستن یه چای دم کنن اونوقت زود بچه دارشدن یه بچه رو هم سرگردان کردن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز