2777
2789
چطوریه؟؟میشع بگین

این آش مخصوص ترکاست،خیلی هم خوشمزه ست

لوبیا چشم بلبلی رو میذاری بپزه یکم که جوشید و سیاهیشو داد آبکشش میکنی بعد دوباره میریزی تو قابلمه آب میریزی با روغن و نمک بعد هویج نگینی خورد میکنی و میریزی وقتی هویجت پخت،نیم نعلبکی بلغور و یه نعلبکی برنج آش اضافه میکنی بعدش اونا که کامل پختن کلی گوجه رنده میکنی میریزی توش تا یکم بجوشه و آشت رنگ قرمز بشه بعد در آخر سبزی آش بهش اضافه میکنی میذاری کامل جا بیفته بعد اینکه زیرشو خاموش کردی یکمم آبغوره میزنی...این آش واقعا خوشمزه ست حتما امتحان کنید

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.

ماکارونی

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این آش مخصوص ترکاست،خیلی هم خوشمزه ست لوبیا چشم بلبلی رو میذاری بپزه یکم که جوشید و سیاهیشو داد آبک ...

آخ منم چنروزه آش میخوام،ولی حسش نی درست کنم،چون شوهرم اهل آش نیس،مجبورم ی غذایی بزارم ک اونم دوست داره،اکثراعصرونه براخودم آش درست میکنم،ولی این چنروزاصلاحسش نمیادک نمیاد

آخ منم چنروزه آش میخوام،ولی حسش نی درست کنم،چون شوهرم اهل آش نیس،مجبورم ی غذایی بزارم ک اونم دوست دا ...

کاش نزدیک بودی حتما یه کاسه بهت میدادم

حتما باید لوبیا چش بلبلی باشه؟؟لوبیا چیتی نمیشه؟؟

ما لوبیا چشم بلبلی میزنیم تا حالا با لوبیا چیتی نخوردم نمیدونم چجوری میشه..حالا شما امتحان کن فک نکنم تو مزه اش زیاد فرق کنه

مگه چند ساعت میزارین قرمه بپذره که میگین دیره من نیم ساعت یا نهایت ۱ ساعته آماده میشه ۱۰ شب گذاشتم ...

واقعااااااااا😐😐😐😐😐😐😐😐😐مامان من قرمه سبزیو از ۸ صب میزارع واسه شام