2777
2789
عنوان

همین الان شوهرم زنگ زد گفت یه دروغی بهت گفتم دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 6842 بازدید | 234 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام  همون خانمی که تو یه خونه به عنوان پرستار بود؟ نه عزیزم باورت میشه خودمم خیلی به یادش م ...

اره همون .برام جالب بود

اخه  زمان انتخابات اومد.به طور نامحسوس کلی هم تبلیغ کرد.دلم نمیخواد فکر کنم فقط قصدش تبلیغ بود😳😳😳😳😳

نه مثلا تصورش اینه که چجوری یه خانوم بیسواد بی کلاس کج و کوله رو فرستادن ماموریت تو نیروگاه اتمی.مثل ...

فکر کردی همه اینایی که شغل مهمی دارن با سوادن پارتی دارن البته منظورم با استاتر نیست کلی گفتم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
من دکتر متخصص دیدم غلط املایی داره . روانپزشک دیدم طلاق گرفتههه😮

روانپزشکه حتما تو فیلم ساختمان پزشکان بود کتی با دکتر افشار اونان آره😂😂

ب دختره میگن از چ آهنگی خوشت میاد....میگه.اونی ک حمیرا درباره ی ارتش کوفه خونده......بهش میگن.من ک نشنیدم میشه یکمشو بخونی..میگه ارتش کوفه داری ‌.مثل گل بهاری..وقتی ک از راه میای....طرف😂😂..عطر شکوفه😐😐..حمیرا😢😭..
دمپایی خیس یا خیث

خیص😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

اه اه حمةطون بیصوادین

مصلن تهسیل کردح اید

من برم صمینآر دارم

‌(استاتر منظورم تو نیستیاکامنتامو نگاه کن خودمم لغت اشتباه تایپ کردم بعد ویرایش زدم)

فان#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چقدر غهر گفتنات رو مخه با عرض معذرت😧

اخه بدبختی یبار دیگه ام تاپیک زده که غهر زیاد میکنم.اونجام همه گیر دادن.باز امروز همونجوری نوشته.اینش خیلی عجیبه.

یبار یکی غلط بنویسه تذکر نمیدم میگم دستش خورده.غلط تایپیه حتما.ولی این ترکونده

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
2790
2778
2791
2779
2792