2777
2789
عنوان

عشقم این استوریو گذاشته😭😭+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 72 پست

#پست.اول.خار.داشت

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

# پست.اول.خار.داشت

عهه چرامال من آبی نشد.خاسم امتیحان کنم😞😞

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

این اصلا ربطی به تو و دعواتون نداره برای دوستی فامیلی چیزیش گذاشته  بعدشم این استوری نیست پسته

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

اگر میخوای باهاش ازدواح کنی باید بگم با یه بچه کوچولو میخوای ازدواج کنی انگار!

مرد واقعی مشکلاتشو حل میکنه نه اینکه حرص در بیاره

ناز کنه یا بگه رقیب داری مثلا

کسی ک واقعا عاشقتع راضی به زجر کشیذنت نیس

لوس_نباشیم#  

چطوری میکنی؟؟؟؟؟😥😤😤😤

اره تاپیک زده که نگرانش بودم ولی اون گفته رابطه تموم و نمیدونم چی کلی همه بش گفتن خودتو تحقیر کردی ب ...

اره منم تواون تاپیک بودم😐کلا خودشوفقط کوچیک وخوردمیکنه.بخدا برااین رفتاراشه ک پسره دیگه نمیخوادش اصولامردا از دخترای ببخشیدا چسب فرارین .البته مرداهم هیچ پخی نیستن

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤