2777
2789
عنوان

کسی تو خونه کسب درامد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو خونه رو شال و روسری کار دست انجام میدم و میفروشم البته شال و روسریا روهم خودم میدوزم

چجوری؟ با چه پارچه ای؟با چرخ خیاطی دورشو میدوزین؟ بعد مثلا پولک اینا میدوزین روش؟ کجا میفروشین؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
یعنی چی ببخش من چیزی نمیدونم عین تازه واردام تا حالا کاری انجام ندادم

برو تو این سایتها و ثبت نام کن و گزینه کسب درامد رو بزن دونوع درآمد داره یا دیدن تبلیغات یا جستجو کلمه ای در گوگل
https://facenama.com/signup/r:1620288

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
ببخشیدا میپرسم ولی قابل اعتماده

اره منم تو اینا عضوم یکساله یک میلیون خورده ای کسب درآمد داشته ام درآمدشون کمه ولی کارشون آسونه و زمانبر نیست.البته سایتهای دیگه ای هم هست ولی اونا کلاهبردارن من خیلی تو این سایتها کار کردم فعلا اینا پرداختی دارن و من هم راضیم .پسرها تو این سایتها میلیونی پول سرمایه گذاری میکنن ولی من ریسک نمیکنم فقط تبلیغات میبینم 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...