2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 60 پست

فاصله سنیتون خوبه، ایشالا که اگه دوس دارین همو بهم برسین و خوشبخت باشین

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه اتفاقا کار خوبی کردین

راستش دفعه ی قبل که زنگ زدن مادرش تعداد اعضای خونواده ی ما و سن من و شغل پدرمو پرسید

اما الانم دوباره پرسید. 

به نظرتون علت خاصی داشت؟ 

یعنی یادش رفته؟ 

یه خورده حس منفی گرفتم😞

چه خوب خوشبختم 🤗🤗 چه ماهی هستی؟  من فروردینم

همچنین، 31 اردیبهشت 🤗🤗🤗🤗😚😚😚

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت.  ان شاالله همه ی مجردا عاقبت بخیر شن 🙏🙏🌼💓

مرسی عزیزم ایشالا 

فرقی نداره

اتفاقا کار شما خیلی مودبانه بوده

چون شما مهمون اونا هستین دیگه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
راستش دفعه ی قبل که زنگ زدن مادرش تعداد اعضای خونواده ی ما و سن من و شغل پدرمو پرسید اما الانم دوبا ...

خخخ

خاله منم طفلی سنش خیلی بالا نبود ولی هی بادش میرفت

حتی قاطی میکرد با دیگران  

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
مامانش به مامانم گفته باید از دخترخانمتون چندتا سوال بپرسم  راستش من خیلی خوشم نیومد  می ...

قضاوت نکن

بذار ببین مادرش میخاد چی بپرسه

بعد تصمیم بگیر

ای کاش قبل زنگ زدنشون تاپیک میزدم😭

معمولا چیزی که من دیدم معمولا پسرا مشخص میکنن مخصوصا تو مراحل اول چون اونا قراره از شما پذیرایی و میزبانی کنن و یه جورایی شما افتخار دادین به جواب دعوتشون جواب مثبت دادیم

هزینه پذیرایی هم با پسره بهتره خودش انتخاب کنه مخصوصا تو مراحل اول 

بعد یه نکته دیگه هم داره این باعث میشه بفهمیم تا این مرحله نظرشان مثبت هستش یا نه چون مثبت نباشه دلیلی برای ادامه وجود ندارن 

نکته دیگه پایان هر جلسه مشخص کنین مثلاً سه روز دیگه یه هفته دیگه منتظر تماس شما هستیم  تا یهو بیخبر نمونین چیشد