2777
2789
عنوان

با مامانم قهرم..... فردا میخوام برم آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 90 پست
🤣🤣🤣🤣 تو دیگه کی هستی  مگه وظیفه مامانته که بخاطر سرکار نرفتن منت میذاری  میخواستی ب ...

خوب همه اطرافیان من نوه هاشون رو نگه میدارن ک دخترشون یا عروسشون بره سر کار

چیز عجیبی نیست

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
کاررخوبی میکنی عزیزم.فردا هم برو نگو پسرم،بگو دلم برات یه ذره شده بود مامان جووونم.بعدم بغلش کن.بوسش ...

🌹🌹

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا لطف میکنن اگر هم اینکارو نکنن منتی سرشون نیست‌ مهدکودک رو واسه چی ساختن ؟؟؟؟؟

درسته ....

ولی اگر کسی بود برام بچه نگهداره منم میتونستم پیشرفت کنم

نه ک توخونه بشینم ...

بالاخره نمیشه 5روز روزی6-7ساعت بچه رو مهد گذاشت

من منت نمیذارم...منظورم این که درکش میکنم

چه ادم پر رويي هستي

اگه دخترم اين رفتار رو بكنه ديگه باهاش حرف نمي زنم

ولله زحمت كشيده بزرگت كرده

وظيفه نداره پرستار بچه ت هم باشه  

از خدا بخواه دل مادرت نشكسته باسه

وگرنه از بچت اين رفتار رو خواهي ديد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
چه ادم پر رويي هستي اگه دخترم اين رفتار رو بكنه ديگه باهاش حرف نمي زنم ولله زحمت كشيده بزرگت كرده ...

بنظر شما بچه حق نداره از پدر ومادرش ناراحت بشه

درسته .... ولی اگر کسی بود برام بچه نگهداره منم میتونستم پیشرفت کنم نه ک توخونه بشینم ... بالاخره ...

بايد بچه نميوردي تا پيشرفتات رو بكني

بعد كه كردي پرستار ميگرفتي بچه رو نگه داره

بخدا مادرا پرستار بچه هامون نيستن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خوب من خیلی ناراحت شدم ازش  بخاطر یه کار پیش پا افتاده  پیش بچه ام نیاد  من بخاطر ا ...

چرا تو شب پیش مادرت نموندی صبحش بری کارتو بکنی بچت پیشش بمونه چرا باید مادرت بیات پیش پسرت واقعا خیلی روداری من جای مادرت بودم فردا بیرونت میکردم ازخونه اصلا دختر اینجوری براچیمه 

خدایا خستم 
چرا تو شب پیش مادرت نموندی صبحش بری کارتو بکنی بچت پیشش بمونه چرا باید مادرت بیات پیش پسرت واقعا خیل ...

حرف-حساب#  

چرا تو شب پیش مادرت نموندی صبحش بری کارتو بکنی بچت پیشش بمونه چرا باید مادرت بیات پیش پسرت واقعا خیل ...

عزیزم شما خیلی تند میری

مشکل اینجا بود

که کلا مامانم باید میرفت جایی که مهم نبود... ومیشد نره

وگرنه میذاشتمش پیشش

واقعا که...

بازم شوهرت...

جایه مامانت بودم تو خونه رات نمی دادم تا حالت جا بیاد😡😡😡

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔