2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 41 پست
من خیلی کارا کردم اول چند ماه صبح روزو شب  خاکشیر میخوردم ک کبدم تمیز بشه بعد رفتم  حجامت ...

چه خووب ولی زالو یه جوریه ادم وحشت میکنهه😫

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من از محلول راضی بودم ولی جای جوشام موند ک با داروهایی ک گفتم جای جوشم رفت

منم جای جوشام مونده بود از اسکراب صورت و بدن اوه استفاده کردم معجزه کرد برای رفع جای جوشام قیمت اونم ۱۴.۱۵ تومنه عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خووب ولی زالو یه جوریه ادم وحشت میکنهه😫

محلولی که گفتم رو استفاده کن و برای شستن صورتتم از اسکراب صورت و بدن اوه استفاده کن فقط روزی دوبار بیشتر استفاده نکن از اسکراب بعد از ۱۰ روز صورتت آینه میشه

خاکشیر رو چجوری میخوردی برا تمیزی کبد؟

دوتا قاشق خاکشیر میریزی  بعد اب جوش روش میریزی ی چیزی رو در لیوانت میذاری ک خاکشیرت ی15 دیقه دم بکشه  بدون هیچ شکر و عسلی میخوری صلح زود نیم ساعت قبل صبحانه و اخر شب قبل خاب انجام میدی  ممکنه صورتت جوش بزنه این خوبه یعنی اینکه کبدت داره تمیز میشه 

تاثیری داره؟

برا من که واقعا عالی بود فقط چون لایه برداره  پوست رو پوسته پوسته میکنه هز وقت خواستی جایی بری قبلش برو حموم بادست صورتت رو بمال پوسته ها میرن

یک شب در میان باید بزنی یه لایه نازک

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/