2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیشه

تو خودت به موقعیت خودت فکر ن که چند ساله طعم یه زندگی پر از عشقو چشیدی ولی دوستت نه و بدون تو هم چیزایی داری که بقیه بهش حسودی کنن

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
دخترم یه سالشه شوهرمم نمیذاره

دليلش چيه كه نميزاره؟؟ 

بهش توضيح بده كه چقدر برات مهمه 

بهش بگو دوست دارم وقتي دخترم بزرگ شد يه مادر احصيل كرده داشته باشه كه بتونه روش حساب كنه 

هركس غلغ شوهرشو ميدونه يجوري راضيش كن

خدا رو شکر همسرم خوبه و مهربون راضیم از زندگیم

خب دیگه موفقیت توهم اینه سرکار رفتن شرط خوشبختی نیست شاید اون که معلمه  یه ازدواج ناموفق بکنه و یا اون که دکتره یه زندگی گول زنک از بیرون داشته باشه و مشکل داشته باشه با همسرش اونم اون لخطه ارزو کنه کاش جای تو بود و یه زندکی اروم داشت ...البته منکر تحصیلات نیستم دخترت بزرگتر شد ادامه بده حداقل تا دیپلم واقعا واجبه ولی دانشگاه همچین اش دهن سوزیم نیست

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

خب اگه شرایط ادامه تحصیل نداری مطالعه ازادتو زیاد کن که اطلاعاتت بره بالا و بچت رفت مدرسه احساس نکنه از بقیه مادرا پایین تره اطلاعات و سوادت

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

من خودمم ی ادم ب شددت حسودم 😐😂

کلا ادمیزاد هیچوقت راضی نمیشه از وضعیتش 😐😂

من درس خوندم ب شدت امسال کنکور دادم نتیجشم خوب بود ولی...

من بین شغلی ک برای ایندم انتخاب کردمو خانه داری موندم 😐

شاید تعجب کنی ولی من ب شدددت عاشق اینم ک اشپزی کنم کیک بپزم خانوم خونه خودم باشم روزا منتظر همسرم باشم بیاد خونه بچه هامو با عشق بزرگ کنم 

ولی وقتی شاغل بشم میدونم اینقد سرم شلوغ میشه ب این چیزا نمیرسم 

از طرفی هم اییینقد تلاش کردم برای کنکور و شغلی ک دوسش دارم الان نمیتونم ازش دست بکشم 😐😂 خلاصه وضعیتی داریما 

از نظر من ب خونه و خانواده جدیدت برس با عشق زندگی کنو سعی کن بقیه حسرت زندگیتو بخورن و اینکه خیییلییی از زنایی ک حالا درس خوندنو مدرک گرفتن گزاشتنش کنار و فقط چند سال از عمرشون هدر رفت 😐

ایشالا دلت همیشه شاد باشه 

خب ادامه بده حتما کاری نیست که نتونی انجام بدی که بخوای بخاطرش حسادت کنی به کسایی که انجام میدن

همسرم مخالفه یه بار هم سعی کردم ولی نتونستم غیر حضوری انگار فقط موفقیتم واسه توی کلاس درسه نه تنها توخونه درس خوندن

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
دليلش چيه كه نميزاره؟؟  بهش توضيح بده كه چقدر برات مهمه  بهش بگو دوست دارم وقتي دخترم بز ...

از اولش مادرش دیکته کرده تو مغزش چهارده سالگی عقد کردم سه سال نامزد بودم میتونستم دیپلمم رو بگیرم ولی نذاشتن

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
همسرم مخالفه یه بار هم سعی کردم ولی نتونستم غیر حضوری انگار فقط موفقیتم واسه توی کلاس درسه نه تنها ت ...

اگه ادامه تحصیل رو دوست داری میتونی دانشگاه ازاد،پیام نور،غیر اتفاقی،و...شرکت کنی که کلاس تشکیل میشه.همسرتم راضی کن با منطق بگو که ادامه تحصیل دوست داری،شاید بشنوی که دانشگاه چیزی نداره ما رفتیم بیکاریم ولی از نظر جنبه ها دیگه که باعث مستقل بودن،تعقیر طرز فکر،حضور تو اجتماع و..تاثیر مثبت داره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
اگه ادامه تحصیل رو دوست داری میتونی دانشگاه ازاد،پیام نور،غیر اتفاقی،و...شرکت کنی که کلاس تشکیل میشه

فقط سیکل دارم حتی دیپلمم ندارم😢😢😢😢

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
فقط سیکل دارم حتی دیپلمم ندارم😢😢😢😢

بنظرمن حتما ادامه بده و اقدام کن برای دیپلم شاید یکم سخت باشه ولی غیرممکن نیست نزار که بعدا چندسال دیگه بگی کاش ادامه میدم حالا یکبار به دلایلی باعث شد عقب بیوفتی از موقعیت ولی الان جبران کن هیچوقت واسه پیشرفت کردن دیر نیست فقط کافیه که بخوای خیلی اداما هستن تو سن ۵۵  سالگی کنکور شرکت میکنن یا دانشگاه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺