2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 27 پست
چه کارایی کردید. چیا خوردید؟ کیست تخمدان داشتید؟

ارع عزيزم اول كوچيك بود بزرگ شد دردام شديد ك اشكم ميومد .كلي چيزا گف نخورم نزديك پريوديم تا منظم شه بياد گف كيست همجوري دفع ميشه .دكترم مرد بود باورت ميشه حتي يه قرصم نداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوشنده هاي ديگه ام استفاده كردم ولي متاسفانه اسمشون يادم  نيس

منم کیست تخمدان دارم تازه فهمیدم😔پریودم عقب میوفتاد رفتم سونو گفتن کیسته..یه خانومی از اقواممون بهم چای بیست گیاه معرفی کرد خریدم فعلا دارم میخورم..بخاطر کیست تخمدان بچه دار نمیشد و از عطاری این چای رو گرفته بود و مصرف کرده بود،،میگفت بمدت ۲ ماه خوردم و کیست ترکیده بود و ببخشید از (واژن) دفع شده بود..و بعد ۲ ماه باردار شد و الان یه هفتس ک زایمان کرده..واقعا معجزه میکنه این چای

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
چیا گفته بود بخوری یانخوری... بگو مرسی

من كاكائو خيلي مخوردم گف قط كن نوشيدني سرد ،ماست،ترشي،دوغ ترش،نمك،گف تا ميتوني نزديك موعد اينارو نخور و بم گف چيزا گرم جوشنده چايي نبات كاچي بخو .مال دوسال پيشع هميكارو انجام دادم  فك كنم بهمن ماه بود ازمايش دادم گف هيچ خبري از كيست نيس .خيلي وضم خراب بود كل پريودي از درد گريه ميكردم 

منم کیست تخمدان دارم تازه فهمیدم😔پریودم عقب میوفتاد رفتم سونو گفتن کیسته..یه خانومی از اقواممون بهم ...

انشالله شمام زودتر خوبشي دكتر منم ك مرد بود گف اصن دارو نياز نيس از همي جوشندها بخو گفتيم عمل لازمه گف نه اصن .الا ازمايشام دردسترس نيس وگرن عكس ميذاشتم 

انشالله شمام زودتر خوبشي دكتر منم ك مرد بود گف اصن دارو نياز نيس از همي جوشندها بخو گفتيم عمل لازمه ...

ممنون گلم..

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
ارع عزيزم اول كوچيك بود بزرگ شد دردام شديد ك اشكم ميومد .كلي چيزا گف نخورم نزديك پريوديم تا منظم شه ...

کیست من خیلی بزرگ شده ‌ دیگه این سایز فکر نکنم دفع بشه

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود
منم کیست تخمدان دارم تازه فهمیدم😔پریودم عقب میوفتاد رفتم سونو گفتن کیسته..یه خانومی از اقواممون بهم ...

کیست که اگه بترکه کل اون منطقه رو خون میگیره و درد شدیدی ایجاد میکنه

من كاكائو خيلي مخوردم گف قط كن نوشيدني سرد ،ماست،ترشي،دوغ ترش،نمك،گف تا ميتوني نزديك موعد اينارو نخو ...

خدا کنه منم با رعایت رژیم خوب بشم. خوشحالم که بدون عمل خوب شدی.   

حتما به یه متخصص زنان مراجعه کن خطرناکه  منم مشکل کیست دارم تحت درمانم واقعا دکترم خیلی بهم کمک کرد تا درمان شم. برای من چندسال بود تخمدانم کیست داشت نه کم می شد نه از بین می رفت پریودام هم شدیدا دردناک بودش. اسم دکتر مفرزانه درویش زاده هست خواستی بگو شماره مطب رو برات بفرستم