2777
ن چی هس سرخود بزنم؟ 

دکتر داده بود هم درمان گاله هم تا ۶ ساعت خارش کم میکنه یه ۲ تا بخر استفاده کن ضرر نداره طرز استفاده شو میری حموم میزنی به همه جات از چونه به پایین بعد فرداش حموم نمیری میزنی همینطوری و چهل هشت ساعت بعد روز دوم یعنی روز چهارم میری حموم اگه خارش زیاد داری روزی دوبار بزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان زدم اینترنت عزیزم همون کامترینه خودم میزنم

نه کامترین همون پرمترینه منم همه داروهارو استفاده کردم حالا دو تا بگیر استفاده کن ضرر نداره خارشتم کم میکنه شامپو بدن یا صابون ۳۰ در صدم بگیر صابون گوگرد نزن که پوستت زبر شه الان آسیب دیده باید نرمتر بشه تا خارش کم شه اینارو دکتر گفته بود من از خودم نمیگم

نه کامترین همون پرمترینه منم همه داروهارو استفاده کردم حالا دو تا بگیر استفاده کن ضرر نداره خارشتم ک ...

ضرر نداره سرخود بزنم؟؟ دستت دردنکنه پس برم حموم بیام از چونه ب پایینو بزنم فردا نرم حمومذبزنم پس فردابرم حموم اره؟ 

ضرر نداره سرخود بزنم؟؟ دستت دردنکنه پس برم حموم بیام از چونه ب پایینو بزنم فردا نرم حمومذبزنم پس فرد ...

نه پس اون فردا برو حموم . میتونی هر روزم بزنی روز چهارم بری حموم 

وای بچم 9 ماهشه اخه شوهرم اصلا اصلا خارش نداره

دکتر تاکید نکرد اونا هم بزنن؟ پرمترین هم بچه ت هم شوهرت میتونن بزنن آخه اونا نزنن تو هم درمان نمی شی. شوهر منم خارش نداشت اما همش دارو میدادم بزنه بچمم همینطور .دیگه خسته شده بودن از پماد زدن