2777
2789
عنوان

خراب كردن تولد نامزدم توطئه مادر شوهر و خواهر شوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 216815 بازدید | 479 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واہ واہ منم شوھرم رفتہ بود کربلا منم خونہ بابام بودم شوھرم کہ رسید تھران اومد پیش من مادرشوھرم از پشت گوشی یہ فحشای بدی میداد بہ شوھرم از حسودیش، بترکن ایشاللہ ادمای حسود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

لایکم کنید

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
نامزدم فقط گفته بود درست حرف بزن نميشه جوابت بدم مهمونيم مامانش زنگ زده ميشه نرم 

خب خوب گفته بیخیااااللللللل مهم پیش توبوده پاشو قررشششس بدهههه😀😀😀

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خاک تو سر اینجور مادرا که تا برا پسرشون زن میگیرن یادشون میفته حسودی کنن و عقده ای بشن... واقعا متاس ...

دقیقا مادرشوهر من سال تا سال یادش نمیومد تولد پسراشه ها تا من یا جاریم تولد میگرفتیم میگفت واااای من برنامه چیده بودم

یسال بالاخره دلو زدم به دریا دعوتش ک کردم گف منم برنامه داشتم گفتم عیب نداره تو بگیر من کنسل میکنم شب مهمونی یه کیک کجوکوله خودش پخته بود ی کیلو میوم نخریده بود😂😂

در حدی بود ک شوهرم وسط مهمونی گف چرا نذاشتی خودمون بگیریم آخه😒

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

حالم بهم میخوره از این مدل خانواده شوهر،مال خودمم همینجوری بودن،،،

تا پسره تو خونشونه یادشون نمیاد بچه هم دارن

همینکه زن میگیره مهر و محبت خرکی و الکیشون گل میکنه

اخه بدبختا چی بهتون میرسه زندگی بهم بزنید

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

اسی_بچکون#  

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

بعد بچه ها إينو رو ديدم گريه ام گرف ولي بخاطر اينكه جشن از اين بدتر نشع خودم نگه داشتم بعد بقران مامانم نصف كيك رو برا اونا فرستاد خب 

بعد مامانم ي دست گل دو تومني تروال ٥٠ بهش داد كادو و اينا 

بعد بچه ها خلاصه بگم جزييات نميگم 

نامزدم ميره خونه خب