2777
2789
عنوان

اینم کمدمون

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 25 پست
راستی ازشون بپرسید همچین کمدی رو چند میسازن؟  دستمزد چقدر میگیرن؟ کدوم شهر هستید؟

ما تهرانیم .همچین کمدی رو با باکس های داخش و کشو کمه کم ۷ تو من درمیاد .البته من حدودی گفتم  باتوجه به کارهایی که تا حالا شوهرم گرفته و زده.و بستگی به جنس و ام دی اف استفاده شده هم داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین عالی شده .یعنی چوباش رو خودتون برش کاری و بقیه کارشو انجام دادین؟

الان عکس کابینتها رو هم میزارم. لطفا در مورد قیمت اونم بپرسید.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
باشه عزیزم.جنسش چیه هایگلاسه یا روکش 

دربهاش های گلاسه. دستگیره ها هم استیل خارجی

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
باشه عزیزم.جنسش چیه هایگلاسه یا روکش 

میخایم دستمزدمون رو حساب کنیم. بخاطر همین برام مهمه که قیمتش چند در میاد.

اول باید طراحی کنی روی کاغذ. اندازه ها رو دقیق در بیاری. بعد قطعاتی که لازم داری رو میدی برشکار برات ...

ممنونم از توضیحاتت میشه بگی جنسش چیه کجا تهیه اش کردین آخه شوهر من نجاری بلده  و خیلی کار با چوب انجام میده ما هم یکی از اتاقامون کمد دیواری نیست میخاستم مثل شما درست کنیم بلکه شد

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
باشه .شوهرم امد باز دقیق میپرسم بهتون میگم

شرمنده که گیر دادم بهت. از شوهرت نپرسیدی راجع به قیمت کمدو کابینتها؟

ممنونم از توضیحاتت میشه بگی جنسش چیه کجا تهیه اش کردین آخه شوهر من نجاری بلده  و خیلی کار با چو ...

آره عزیزم. جنسش که ملامینه. از چوب فروشیها خریدیم و بددیم اونجاهاییکه برش میزنن دادیم برش زدن. توی شیراز یه شهرک هست که کلا مربوط به مصنوعات چوبیه. اعم از مبل و سرویس خاب و کمد و کابینت و ... و البته فروشگاههای مواد اولیه این کارها و یزاق الات. 

هر شهری هستی از ۱۱۸ ادرس همچین جایی رو توی شهرتون بگیر و برو. اونجا که بری خود فروشنده ها هم راهنماییت میکنن که چه جنسی بهتر و مقرون بصرفه تره.

ممنونم از توضیحاتت میشه بگی جنسش چیه کجا تهیه اش کردین آخه شوهر من نجاری بلده  و خیلی کار با چو ...

اندازه گیدی خیلی مهمه. باید یه جوری اندازه بگیری که وقتی لبه های کارت پی وی سی شد، دقیقا همون اندازه در بیاد. قبلش حتما از یه آدم خبره مشورت بگیرید.