2777
2789
عنوان

ویو خونه ما😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 21712 بازدید | 215 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چه دارخمالی

ن زیاد تنگ نیس تو عکس اینطوری افتاده😂

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
من خونه نیستم براتون بفرستیم از سر تراسم پشت حیاطمون همتونو زخمی کنیم بللللله شهرستان سرسبز بودن این ...

ما هم شهرستان خونه داریم....خیلی عالیه..چیه بابا تهران 

درست میشه دایی  

واااااااااای فقط اون قسمت حرفتون که گفتین شوهرتون میگرده ببینه کجا خونه خراب میکنن🤭🤭🤭

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
اینکه خوبه ما همسایه مون یه خانم اومده خونه تیمی تشکیل داده یه دخترای سیزده چهارده ساله میان و....😩 ...

ما هم یه همسایه داشتیم فقط دخترای مجرد رفت و امد داشتن...با یه پیرزنه....خیلی بد بود...دیگه مدیر ساختمون بیرونش کرد

درست میشه دایی