2777
2789
عنوان

ویو خونه ما😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 21813 بازدید | 215 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای چه دارخمالی

ن زیاد تنگ نیس تو عکس اینطوری افتاده😂

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
من خونه نیستم براتون بفرستیم از سر تراسم پشت حیاطمون همتونو زخمی کنیم بللللله شهرستان سرسبز بودن این ...

ما هم شهرستان خونه داریم....خیلی عالیه..چیه بابا تهران 

درست میشه دایی  
وای مواظب شوهرت باش

😥دیونه شدم بخدا اینجام همش خیانت و ....تکون میخوره گیر میدم بهش 

شکایتم کردیم یارو اومد بعش شماره داد گفت هرکی مزاحمت شد بخودم بگو خانم محترررررم😓😓😓😓

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

واااااااااای فقط اون قسمت حرفتون که گفتین شوهرتون میگرده ببینه کجا خونه خراب میکنن🤭🤭🤭

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
اینکه خوبه ما همسایه مون یه خانم اومده خونه تیمی تشکیل داده یه دخترای سیزده چهارده ساله میان و....😩 ...

ما هم یه همسایه داشتیم فقط دخترای مجرد رفت و امد داشتن...با یه پیرزنه....خیلی بد بود...دیگه مدیر ساختمون بیرونش کرد

درست میشه دایی