2777
2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 20 پست
لبنیات ک خوردنش مهمه کلیسم داره نباید قطع کنید

من سندرم خستگی مزمن دارم اگر شیر یا خامه بخورم باید کل روز را بخوابم 

وقتی دانشجو بودم اطلاعی نداشتم و بارها مجبور شدم وسط کلاس درس برم داخل نماز خونه بخوابم 

در صورتی که عامه فکر می کنند لبنیات خیلی هم مفیده 

بهتر منابع دیگه کلسیم پیدا بشه و استفاده بشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
طب سنتی بیخوده دیگه کسی از روازاده کسی که معروفتر نیست اونم که کلی شاکی داره

کی شکایت کرده روازاده رو نمیدونم ولی من از طب تبریزیان راضیم

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طب سنتی بیخوده دیگه کسی از روازاده کسی که معروفتر نیست اونم که کلی شاکی داره

من چیزی از طب سنتی نمی دونم حقیقتا اصلا هم بهش علاقه ندارم ولی این قضیه لبنیات واقعا جدیه 

برای بعضی بیماری ها واقعا مضره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
من چیزی از طب سنتی نمی دونم حقیقتا اصلا هم بهش علاقه ندارم ولی این قضیه لبنیات واقعا جدیه  برا ...

جالبه که خیلی ها طب سنتی رو نمیشناسن یا قبول ندارن چرا که خبر ندارن قدیم اجدادمون وقتی میخواستن هر غذایی رو درست کنن پیش عطار محلشون میرفتن که الان بهشون دکترطب سنتی میگن و در مورد درست بودن ترکیب مواد میگفتن و اونا راهنماییشون میکرن این غذاهایی مثل خورشت دیزی و اکثر غذاهای ایرانی پیرو طب سنتی درست شدن قدیمی ها بیشتر به طبع غذا اهمیت میدادن به خاطر همین سالمتر بودن

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
جالبه که خیلی ها طب سنتی رو نمیشناسن یا قبول ندارن چرا که خبر ندارن قدیم اجدادمون وقتی میخواستن هر غ ...

من بیشتر دنبال طب هایی هستم که روی منشا روانی بیماری ها کار می کنه 

چون مثلا خودم سیستیت بینابینی دارم که الان تا حد زیادی کنترلش کردم اونم با روان درمانی و ورزش البته رعایت غذایی هم زیاد دارم شاید اگر طب سنتی هم برم همین ها را بهم میگه. دو سه سال پیش این ها را از سایت های خارجی پیدا کردم 

مثلا تو هیچ سایت ایرانی ننوشته چقدر مرکبات و گوجه  میتونه البته پزشک هم هیچ وقت بهم نمی گفت  برای بیماری من مضر باشه و من به مقدار زیاد مصرف می کردم 

من بیشتر دنبال طب هایی هستم که روی منشا روانی بیماری ها کار می کنه  چون مثلا خودم سیستیت بیناب ...

به غیر طب سنتی ایرانی کشورهای دیگه هم هستن که طب سنتی دارن مثلا آلمان الان خیلی طب سنتیش محبوب شده یه دکتری بود که الان یادم نیست  کانال داشت داروهای ظب سنتی آلمان رو میورد ایران تقطیرشون میکرد به قول خودش اینطور بهتر بود بعد با توجه به بیماریت بهت دارو میداد خیلی ها راضی بودن و درمان شده بودن الان هم اکثر داروها رو دارن از طبیعت میگیرن مثلا یکیش ویتاگنوس که از گیاه پنج انگشت میگیرنش .خارجیها بیشتر از ما ایرانیها به طب سنتی اهمیت میدن این تبلیغاتی که میبنی تو رسانه هاشون درباره داروهای شیمیایی نشون میدن فقط تبلیغاته الان جدیدا تمایل بیشتری به طب سنتی پیدا کردن فرقی نمیکنه کدومشون باشه سعی میکنن کمتر شیمیایی استفاده کنن‌مثلا الان به غیر طب سنتی سوجوک درمانی طب هومیوپاتی عنبیه شناسی...هم هست که طرفدارهای زیادی پیدا کردن.متاسفانه مافیایی تو دنیا وجود داره که نمیخواد مردم به غیر از طب شیمیایی از طب دیگه ای استفاده کنن تو همه جای دنیا این مافیا قدرت داره تو ایران هم هست و داره با طب سنتی مبارزه میکنه همین ها نمیزار داروی واقعی سرطان و دیابت و ایدز ساخته بشه تا مردم مدام برای این بیماریها خرج کنن وگرنه خیلی دکترهای خارجی بوده که داروش رو پیدا کردن ولی مجوز بهشون نمییدن یا با تهمت اونا رو زندانی یا خونه نشین یا مجوز دکتریشون رو باطل کردن