2777
2789
سلام خوبی؟ خیلی وقته ندیده بودمت

سلام قربونت عزیزم توچه طوری؟

گرفتاربودم بخاطریه مسئله ای .سرکارم میرم ازاین هفته .بخاطرکارم خیلی اذیت شدم .ارش داره عین دورازجونت خرداره ازم کارمیکشه 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم ولی وقتایی ک ازدستش ناراحت میشم و انگار تنهای تنهام اونوقته ک خدا مثل یه نور میتابه ب ظلمت دل ...

😍😍😍😍انشالله که همیشه شاد و خوشبخت باشی زیر سایه خانواده و خدا ❤

همسرم ولی وقتایی ک ازدستش ناراحت میشم و انگار تنهای تنهام اونوقته ک خدا مثل یه نور میتابه ب ظلمت دل ...

منم ازجونم بیشتردوسش دارم ولی بعضی وقتاخیلی رومخه

سلام قربونت عزیزم توچه طوری؟ گرفتاربودم بخاطریه مسئله ای .سرکارم میرم ازاین هفته .بخاطرکارم خیلی اذ ...

آخی عزیزم امیدوارم تو کارهات موفق باشی گلم   ولی زیاد به خودت فشار نیار تا میتونی در رو .هم حال میده هم به خودت استراحت میدی   

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

آخی عزیزم امیدوارم تو کارهات موفق باشی گلم   ولی زیاد به خودت فشار نیار تا میتونی در رو .هم ح ...

مرسی عزیزم 

نمیزاره دربرم هرجامیرم پشت سرم میادتازه کارای بقیه روهم میده به من به بهانه اینکه توبهتربلدی وخوب میتونی انجام بدی

مرسی عزیزم  نمیزاره دربرم هرجامیرم پشت سرم میادتازه کارای بقیه روهم میده به من به بهانه اینکه ...

کی ؟شوهرت؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

اره شوهرم نمیدونم لج کرده بامن .باداداششم دعواش شده اینکاراشم ازروی حرصه 

وا چرا؟یه دوسه هفته تحریمش کن بذار حساب کار دستش بیاد    تا اومد سمتت بگو من خسته ام خوابم میاد . فکر کنم جواب بده