2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 30 پست
آخه توی سایتها نوشتن ۹۰درصداز راه ارتباط جنسیه

ممکنه رفته توالت عمومی مردها هم که خیلی رعایت نمیکنن از اونجا گرفته ولی بفرستش دکترو فعلا هم همبستری نکن مراقب بچت هم باش تماس پوستی باهاش نداشته باشه منتقل میشه 

آنکس که اسب داشت غُبارش فرو نشست وای از گَرده سُم تازه خَر خریده ها 😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم زگیل گرفتم.  همسرم نداشت.   ما خیلی آبگرم معدنی میریم. منم بدنم ضعیفه چندین ساله پیشم تبخال تناسلی گرفتم.  به همسرم ربطی نداشت این ویروس ها از هرجایی می تونه منتقل بشه.  من توبچگیمم زگیل گرفتم همه ش مربوط به سیستم ایمنی بدن 

الکی خودتو ناراحت نکن. به شهرتم بدبین نشو 😊😊😊من پارسال که آبله مرغون گرفتم توسن ۳۶ سالگی خیلیییی بدنم تحلیل رفت.  پشتش زگیل تناسلی گرفتم خیلی هم ناراحت بودم ولی رفتم دکتر برام سوزوند پیش دکتر طب اسلامی رفتم یسری دارو داد خوردم وگفت اصلا ناراحت نباش خودبخود وقتی ایمنی بدنت بالا بره ویروس دفع میشه 

ممکنه رفته توالت عمومی مردها هم که خیلی رعایت نمیکنن از اونجا گرفته ولی بفرستش دکترو فعلا هم همبستری ...

ولی بیشترین راه انتقالش جنسیت آخه رفتارهاشم مشکوکه

ولی بیشترین راه انتقالش جنسیت آخه رفتارهاشم مشکوکه

هیچ وقت از رفتارهای مشکوک کوتاه نیاین بهش بگو

میترسم پرو تر بشه  تازه دیوار حاشا که بلنده

ن اتفاقا الان میگه زنم هرکار کنم متوجه نیس 

نمیدونم چی بگم خیلی حالم گرفته هست آخه از اون تیپ آدم هایی هست که خیلی محافظه کاره که کسی سر از کارش در نیاره

جلوی مردم خودش رو خیلی خوب جازده ولی توی خونه زمین تا آسمون فرق میکنه

نه عزیزم پاپ اسمیر هم یک ماه پیش دادم خوب بود

خوب خداروشکر نگران نباش 

تست hpv هم مثل پاپ اسمیره ک برای ویروس پاپیلومای انسانی هست و تیپ‌های مختلف داره ک فقط دو نوعش برای خانوما خطرداره،بر فرض محال اگر هم باشه نهایت عمر ویروس تو بدن دو سال هس ک تواین مدت پاپ اسمیر روتین و بالا بردن سیستم ایمنی درمانش هست.

همین ک پاپ نرمال داشتین خیلی خوبه

من پاپ اسمیرم مشکل داشت کلپوسکوپی شدم این ماه باز باید چکاپ شم از نظر hpv

میتونم درک کنم تو دل و ذهنت چیا میگذره

ب چیزای خوب فکر کن انشاالله تست میدی و منفیه

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!