2777
2789
پشت کنکوری؟

شاید اگه دولتی نشه میمونم

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رشتت چیع؟بیخیال بابا اخرش ما قراره ازدواج کنیم دیگ کنکوری ۹۹؟

تجربیم امسال خوب نشد رتبم نمیزارن برم میگن بمون اما من دوسسسسسسس نداااااارم

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
دوس داری ازاد بری؟

اره از خدامه

ببین من مامان بابام لیسانس دارن مامانم از بچگی من سرکار میرفت ناخوداگاه بدم میاد دیگه سرکار برم

باورت میشع حالم بهم میخوره از سرکار رفتن چون کمبود مامانمو خیلی تو زندگیم حس کردم دوس دارم اگ بخام ازدواج کنم مادری کنم براش

ببین من مامان بابام لیسانس دارن مامانم از بچگی من سرکار میرفت ناخوداگاه بدم میاد دیگه سرکار برم

منم مامانم دبیره از دوسالگی میرفتم مهد برا همین دوس دارم خانه دار باشم تا بچم راحت باشه

چ رشته ای دوس داریییی؟

روانشناسی و اتاق عمل و پرستاری و تربیت معلم