2777
2789
عنوان

صداقت ❤️ احترام ❤️ رفاقت ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4888 بازدید | 1626 پست
الهی آمین🌹🙏🏻‌منم از این مدلی که هستم‌ خستم و متنفرم😔کاش خدا راهی جلو پام بذاره...

ب نظرم وقتي تصميمت اينه ك بري پس دل دل نكن تو اولين فرصت بليط بگير و برو هرچي باشه زنشي و موظفه حمايتت كنه. توام تكليفت با خودت معلوم ميشه بلخره

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
ب نظرم وقتي تصميمت اينه ك بري پس دل دل نكن تو اولين فرصت بليط بگير و برو هرچي باشه زنشي و موظفه  ...

مشکل اینجاست تاریخ شروع اعتبار ویزامو گفتم بزنه از ماه دیگه🤦🏻‍♀️چ میدونستم این اینجوری میکنه وگرنه میرفتم...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل اینجاست تاریخ شروع اعتبار ویزامو گفتم بزنه از ماه دیگه🤦🏻‍♀️چ میدونستم این اینجوری میکنه وگرنه ...

حتما ي حكمتي هست تا خدا نخواد ي برگ از درخت نميوفته دلتو بسپر دست خودش انشالله تموم ميشه اين دوره❤️

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
حتما ي حكمتي هست تا خدا نخواد ي برگ از درخت نميوفته دلتو بسپر دست خودش انشالله تموم ميشه اين دوره❤️

منم به همین ایمان دارم،چون به عینه دیدم! حالا شد تو خصوصی بهت میگم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
@76sadaf    صدف لایکی😂😂😂خودتو نشون بدهههههه😅😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣 دستم بنده خونه و مامانمه اومدم لایک کردم بعدش میخواستم بیام جواب بدم که تازه فرصت پیدا کردم 🤣🤣🤣🤣 

🤣🤣🤣🤣🤣 دستم بنده خونه و مامانمه اومدم لایک کردم بعدش میخواستم بیام جواب بدم که تازه فرصت پیدا کر ...

عه خب پس منتظریم حرفاتونو بشنویم😁😁

اقا دیگه نمیتونیم دکتراچاره رو صدا بزنیم اینم ممنوع شده تو سایت🤣🤣🤣🤣 @مامان_میثاق1   &nb ...

اي بابا اينم بستن جلوشو🤕🥴😂عب نداره خواهرا از ي راه دگ وارد شين😂🙋🏻‍♀️نترسين نترسين ما همه با هم هستيم😂😂

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
اي بابا اينم بستن جلوشو🤕🥴😂عب نداره خواهرا از ي راه دگ وارد شين😂🙋🏻‍♀️نترسين نترسين ما همه با هم ...

اووووففففف😂😂😂😂 چی بزاریم استاد؟؟؟😂😂😂😘

@76sadaf   صدف من مشهدم امروز فردا ي قرار بزار ببينيمت باو🤪😁🥰

جووننننن لواشکاشو بگیر بیار😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز