2777
2789
عنوان

صداقت ❤️ احترام ❤️ رفاقت ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4868 بازدید | 1626 پست
الهی آمین🌹🙏🏻‌منم از این مدلی که هستم‌ خستم و متنفرم😔کاش خدا راهی جلو پام بذاره...

ب نظرم وقتي تصميمت اينه ك بري پس دل دل نكن تو اولين فرصت بليط بگير و برو هرچي باشه زنشي و موظفه حمايتت كنه. توام تكليفت با خودت معلوم ميشه بلخره

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
ب نظرم وقتي تصميمت اينه ك بري پس دل دل نكن تو اولين فرصت بليط بگير و برو هرچي باشه زنشي و موظفه  ...

مشکل اینجاست تاریخ شروع اعتبار ویزامو گفتم بزنه از ماه دیگه🤦🏻‍♀️چ میدونستم این اینجوری میکنه وگرنه میرفتم...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینجاست تاریخ شروع اعتبار ویزامو گفتم بزنه از ماه دیگه🤦🏻‍♀️چ میدونستم این اینجوری میکنه وگرنه ...

حتما ي حكمتي هست تا خدا نخواد ي برگ از درخت نميوفته دلتو بسپر دست خودش انشالله تموم ميشه اين دوره❤️

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
حتما ي حكمتي هست تا خدا نخواد ي برگ از درخت نميوفته دلتو بسپر دست خودش انشالله تموم ميشه اين دوره❤️

منم به همین ایمان دارم،چون به عینه دیدم! حالا شد تو خصوصی بهت میگم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
@76sadaf    صدف لایکی😂😂😂خودتو نشون بدهههههه😅😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣 دستم بنده خونه و مامانمه اومدم لایک کردم بعدش میخواستم بیام جواب بدم که تازه فرصت پیدا کردم 🤣🤣🤣🤣 

🤣🤣🤣🤣🤣 دستم بنده خونه و مامانمه اومدم لایک کردم بعدش میخواستم بیام جواب بدم که تازه فرصت پیدا کر ...

عه خب پس منتظریم حرفاتونو بشنویم😁😁

اقا دیگه نمیتونیم دکتراچاره رو صدا بزنیم اینم ممنوع شده تو سایت🤣🤣🤣🤣 @مامان_میثاق1   &nb ...

اي بابا اينم بستن جلوشو🤕🥴😂عب نداره خواهرا از ي راه دگ وارد شين😂🙋🏻‍♀️نترسين نترسين ما همه با هم هستيم😂😂

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
اي بابا اينم بستن جلوشو🤕🥴😂عب نداره خواهرا از ي راه دگ وارد شين😂🙋🏻‍♀️نترسين نترسين ما همه با هم ...

اووووففففف😂😂😂😂 چی بزاریم استاد؟؟؟😂😂😂😘

@76sadaf   صدف من مشهدم امروز فردا ي قرار بزار ببينيمت باو🤪😁🥰

جووننننن لواشکاشو بگیر بیار😂😂😂😂