2777
2789
عنوان

چشم روشنی🐒

130 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین . بچه ها چشم روشنی  وقتی نی نی تون دنیا اومد چیا بهتون دادن ؟ هم به شما دادن هم به نی نی ؟؟؟

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

فقط ب نینی 

پول

هرچی مامانم برده بود اونا اوردن

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
فقط ب نینی  پول هرچی مامانم برده بود اونا اوردن

خانواده شوهرت چیا دادن

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده شوهرت چیا دادن

پول😑

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خانواده شوهرت چیا دادن

من واسه نی نی  خواهرشوهرم یه النگو پهن بردم 

😊

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
پول😑

من دوستم شوهرش برای یه گوشی چشم روشنی داد خواهرشوهرش یه نیم ست نقره جاریشم یه دست لباس برا بچش اورده مادرشوهرشم فک کنم پول داد

من واسه نی نی  خواهرشوهرم یه النگو پهن بردم  😊

رسم دارین ؟ 

اخه جاری خودمم رسم دارن اگه بچه دخترباشه جز طلا چیز دیگه ببری ناراحت میشن

من دوستم شوهرش برای یه گوشی چشم روشنی داد خواهرشوهرش یه نیم ست نقره جاریشم یه دست لباس برا بچش اورده ...

اونی شوهرت به خودت میده فرق میکنه 

البته شوهر من برام نگرفت هیچی 

ولی خیلی دیدم که همسرانشون کادو میگیرن 

رسم دارین ؟  اخه جاری خودمم رسم دارن اگه بچه دخترباشه جز طلا چیز دیگه ببری ناراحت میشن

نه بابا رسم نداریم اکثرا پول میبرن من خودم طلا بردم تازه پدرشوهرمم‌میخواس بپیچونه از اونم پول گرفتم گوشواره گرفتم‌براش

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
نه بابا رسم نداریم اکثرا پول میبرن من خودم بردم تازه پدرشوهرمم‌میخواس بپیچونه از اونم پول گرفتم گوشو ...

خوش به حال خواهرشوهرت 

اما من ترجیح میدم همه یه چیز معمولی بدن چون مثل قرض باید چندسال بعد پس بدی اونم تواین اوضاع اقتصادی

بچه ها مامان بابا خودتونم بهتون چیزی دادن؟ چون سیسمونی میخرن ؟

چراااا

که انقد به فکرشی که نزاشتی باباش بپیچونه 😂😂😂

که انقد به فکرشی که نزاشتی باباش بپیچونه 😂😂😂

خخخ 

میدونی مادرشوهرم فوت شده نخواستم‌دلش بشکنه 

۱۰ روزم موندم‌خونش ازش مراقبت کردم  تو عقد بودم 

خخخ  میدونی مادرشوهرم فوت شده نخواستم‌دلش بشکنه  ۱۰ روزم موندم‌خونش ازش مراقبت کردم  ...

خدا خیرت بده . خدامادرشوهرت بیامرزه 

خیلی ماهی دختر💋💋💋