2777
2789
نه والا جای منو تنگ نکرده منم آرزوی مرگ براش نکردم گفتم لابد مرده..تازه اون مرگ براش خوبه چون خیلی ت ...

چرا روح کسی رو نابود کرده؟؟؟

من اصلا از شخصیتش خوشم نمیاد ولی به نظرم روی هیچکس تاثیر بدی نمیذاره

آدم بزرگا که به کنار واقعا خیلی احمقن بخوان از یک نفر پشت گوشی موبایل مشق زندگی و طرز زندگی یاد بگیرن

بچه های الانم بازم برمیگرده به تربیت خانوادشون یک پدر و مادر قبل از اینکه گوشی بده دست بچش باید فرهنگش رو یادش بده وگرنه امثال ندا یاسی ها و حتی خیلی بدتر از اون تو دنیای مجازی زیاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا روح کسی رو نابود کرده؟؟؟ من اصلا از شخصیتش خوشم نمیاد ولی به نظرم روی هیچکس تاثیر بدی نمیذاره ...

اووو چ شعارای قشنگی میدین کی واقعا این فرهنگارو ب بچه یاد میده بعد بهش گوشی میده؟ندا یاسی و امثالش خیلی تاثیرا روی بچه هاو نوجوونای ما گذاشتن ک داریم میبینیم حالا شما نمیخوای قبول کنی نکن

تو بمان و دگران..وای به حال دگران..
اووو چ شعارای قشنگی میدین کی واقعا این فرهنگارو ب بچه یاد میده بعد بهش گوشی میده؟ندا یاسی و امثالش خ ...

پس حق اون پدر و مادره که بچش بشه شبیه این ها

من شعار نمیدم عمل میکنم شاید واستون عجیب باشه ولی من پسر برادرم ۱۶سالشه هنوز اجازه گوشی نداره یعنی هیچکدوم از نوه هامون گوشی ندارن