میخوام یدونه از این سنگ دلربا ها بگیرم ببینید کدوم قشنگتره؟
لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵
دلربا قشنگه ولی این طرحاش زیاد جالب نیس بین این سه تا دومی
طرح خاصی داری بدی؟
لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دومی سومی به نظرمبه درد سن بالاها میخوره کلا مدل اشک دوس ندارم
منم نظرم همینه
چون رو مانتویی میخام
وااااااااااااای آبجی دومی چ ناااازه 💞💞💞 سومی رو مامان من داشت من خیلی کوچیک بودم همیشه دوسش داشتم . دومی خیلی خوشگل و خاصه 😍 مث خودت😊
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
وااااااااااااای آبجی دومی چ ناااازه 💞💞💞 سومی رو مامان من داشت من خیلی کوچیک بودم همیشه دوسش داشتم ...
مرسی بابت نظر قشنگت عزیزم
منم مادربزرگم از اون سومی داشت😂