2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست

اینایی که  گفتم تو بیمارستانن انجام میشه نگران نباش. ولی اینکه زایمانت کی بشه یا اصلابا اون خانوم بشه یا نه معلوم نیست تازه دکترم همینطور من دکترم برنامه ریزی کرد ه بود ک 17 فروردین برم صبح بیمارستان برا زایمان طبیعی بستری بشم 12 فروردین دردام شروع شد و زایمان کردم دکترمم اصفهان رفته بود مسافرت دکتر جایگزینش زایمانمو انجام داد..

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
ای جانم نام مادر وزن و قد بچه ساعت بدنیا آمدنش من مال بچمو هنوزم دارم هم ب دستش زده بودن هم ب پاها ...

ممنونم عزیزم نمیدونم چه حکمتیه دیروز من اینو بفهمم عین خوره افتاد تو جونم،، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینایی که  گفتم تو بیمارستانن انجام میشه نگران نباش. ولی اینکه زایمانت کی بشه یا اصلابا اون خان ...

خدا نی نیتو برات حفظکنه،، باید تو مطب می‌پرسیدم چندوقته،، چرا نپرسیدم حالا از کجا بفهمم😭

ی کد شش رقمی هست ک فقط برای شماست و روی دستبند شما و دستبند و پابند بچتون هم هست  بچتون رو اگ ط ...

الان من اسم پدرم خسرو هست اون خانومو نمیدونم،، ولی وقتی کدشش رقمی میدن مشخصات من تاریخ تولدم و اسم پدرمو اهل کجام می‌نويسن یعنی مشخصات خودمو بعدکد شش رقمیه منو میدن؟ 

ممنونم عزیزم نمیدونم چه حکمتیه دیروز من اینو بفهمم عین خوره افتاد تو جونم،، 

نگران نباش توکل برخدا داشته باش 

آرامش داشته باش

الان یه صلوات بفرست آیه الکرسی بخون تا اروم شی

بد به دلت راه نده 

هر موقع اومد تو ذهنت خودت تو با یه چیزی سرگرم کن اصلا به خودت اجازه نده بهش فکر کنی

نگران نباش توکل برخدا داشته باش  آرامش داشته باش الان یه صلوات بفرست آیه الکرسی بخون تا اروم ...

بخدا دیشب بغضم گرفت داشتم به همسرم با ابو تاب تعریف میکردم بعد یه دفعه گفتم ای وااای اینم تو بیمارستان زایمان کنه اسمو فامیل شبیه همیم،، مگه میشه اخه

خانومی روی دستبند فقط ی کد شش رقمیه.ک با کد دستبند پابند نینیتون یکیه مشخصات شما   اسم  وفامیلتون قدو  وزن بچه مهر کف پاش با ساعت زایمان و تاریخشو توی ی برگه مینویسن اونجا بهتون میدن

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
خانومی روی دستبند فقط ی کد شش رقمیه.ک با کد دستبند پابند نینیتون یکیه مشخصات شما   اسم  وف ...

این کد شش رقمی با مشخصات من ثبت شده درسته؟؟ دستبند نی نی بعد زایمان درست میشه یا از قبل آماده میکنن،، بخوام اسم بچمو زیر اسمم بنویسن قبول میکنن واااای خدا مردم از نگرانی و حال بدی چرا حالم خوب نمیشه

دستبند  رو  قبل از اومدن نینی ب دستتون میبندن برا نینی هم بلافاصله وقتی دنیا بیاد میندازن نگران نباش