2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه موقع شیر دهی باید چطور لباسی خرید پوشید

من یه چند تایی لباس شیر دهی خریدم ازاونا استفاده میکنم.چشت روز بدنبینه چند روز پیش لباس ساحلی پوشیدم مسافرت بودیم😑شیر میخواستم بدم ابرو واسم نموند پیش همسرم😂😂تصور کن😆

وای خیلی خوبه اصن من که باردارم همه جا همینا تنمه خیلی خوب و راحته و خنککککک

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
شنا می کنن بعد باهاش می رن تو ساحل خب! تا ابد در دریا نمی زیَن که!    

نه عزیرم این لباس که دوستمون ازش حرف میزنه فرق میکنه...یه پیراهن بلند یا کوتاه خنکه..سرچ کن عکساش میاد با مایو فرق داره...اسمشم لباس ساحلیه🙄

من دوسدارم همش بپوشم اخه عفونت میگیرم با شلوار شما پاییز زمستون چی نیکنیدتومون میپوشید

نه باو من که خونه کلا راحتم خیلی بخوام پوشیده باشم تاپ شلوارک تنمه😂

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
نه عزیرم این لباس که دوستمون ازش حرف میزنه فرق میکنه...یه پیراهن بلند یا کوتاه خنکه..سرچ کن عکساش می ...

ممنون.می رم می بینم.  زیرش مایو می پوشن پس! بالاخره باید مایو رو بپوشن! اجازه بدین بپوشن.   

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ممنون.می رم می بینم.  زیرش مایو می پوشن پس! بالاخره باید مایو رو بپوشن! اجازه بدین بپوشن. &nbs ...

شما بپوش چون تو کشور ما این اجازه نیست.😄ما همون ساحلیشم به زور میپوشیم یه فر میخوریم برمیگردیم😂😂😂