2777
2789
عنوان

عقد برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 142 پست
حق داره .امان ازدست این خانوادها .چیکاردارن آخه

والا  بخدا .. ول نمیکنن .. خب حالا میخوای پسرت یا اون دختره ازدواج نکنه قبول .. چرا ب زور زنش میدی 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
خیلی سخته غم برادر و دیدن ،مگه حالا این زن داداشتون چی داشت مامانت اصرار داشت بگیرتش

هیچی والا .. هیچی .. ن قیفه ن اخلاق ن پول .. هیچ .. حتی اخلاق هم نداره

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم والا سر عقد دوتا انگشتر دادیم به عروسمون و که هر کدوم 20میلیون پولش بود ولی ناراحته که چرا کم ...

اخی الهی.مبارک باشه....منم ازاول میخاستم نزدیک بشم ولی کسی که ازاول سرد باشه تا اخرشم همینه.تازه بعد که عروسی کرد بدترم میشه

دخترو پسر وقتی باهم ازدواج میکنن مجبور نیست خانواده های همدیگه رو هم تحمل کنن  فقط باید در حد یه احترام گذاشتن و سر زدن باشه ولی متاسفانه تو ایران هنوز فرهنگش جا نیوفتاده فکر میکنن عروس که گرفتن دیگه باید دائم تو دستو پای عروس بپیچن یا عروس مدام خونشون باشه و انتظار دارن همش بچسبن بهش بابا ول کنین تورو خدا همین که احترام نگه داره و بد ذات نباشه و اذیت نکنه  و داداشتو خوشبخت کنه کافیه چون با داداشتون ازدواج کرده نه با خانوادش !! 

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
آخه من خواهر ندارم دوست دارم برام خواهر بشع

این فکرو از سرت بیرون کن ، نه زن داداش خواهر نیشه نه خواهر شوهر خواهر ادم میشه ، فقط باهاش صمیمی و خوب باش ولی هیج وقت به چشم خواهرت به هیچکس نگاه نکن چون خواهر یا برادر هرچی بدم باشن باز از یه گوشتو خونن ، من رابطم خیلی با خواهرشوهرم خوبه ولی به جشم خواهر نگاش نمیکنم 

[QUOTE=102345374]آخه از یه طرف مامانم میگه اون هرکاری کنه عیب نداره تو باید فقط ازش تعریف کنی[/

دقیقا مثه روزای اول من هستی بعد عقد داداشم...الان بعد چهارسال علی رغم تمام تلاشم هیچ صمیمیتی ندارم...منم مامانم هی گفت تومحبت کن طوری نیس اون نکنه....حالا مثه چی  پشیمونم شاید خودمو گرفته بودم براش بهتربود

دخترو پسر وقتی باهم ازدواج میکنن مجبور نیست خانواده های همدیگه رو هم تحمل کنن  فقط باید در حد ی ...

مگه من گفتم دم به دقیقه خونه ما باشه همین که احترام نگه داره برای ما بسته

رفتم روبوسی کنم نذاشت روش برگردوند حتی با مامانم روبوسی نکرد در حالی با همه به غیر ما روبوسی کرد

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید ولی اینقد پرروو...چه برادری دارین زن ذلیله....اینجا باید ادبش میکرد

دخترو پسر وقتی باهم ازدواج میکنن مجبور نیست خانواده های همدیگه رو هم تحمل کنن  فقط باید در حد ی ...

اولین باره تو کل اینترنت این مدل نظر رو میبینم.

اشتباه نوشتین هیچ مشاوره ای و آدم با عقل و منطقی اینو قبول نداره

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

پس عروسمون نباید از ما انتظار خونه و طلا داشته باشه چون دیگه عروسی کرده ما هم باید فقط احترام بذاریم اما پدر من هم خونه خریده براشون هم کلی طلا 

اولین باره تو کل اینترنت این مدل نظر رو میبینم. اشتباه نوشتین هیچ مشاوره ای و آدم با عقل و منطقی ای ...

بنظر منم کاملا درست میگن ایشون

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببخشید ولی اینقد پرروو...چه برادری دارین زن ذلیله....اینجا باید ادبش میکرد

ن برادرم خوبه بهش با زبون خوش گفت عروسمونم یکم خودشه جم کرد برادر من گفت چه خانواده به تو بی احترامی کنن برخورد میکنم اگه توام بی احترامی کنی برخورد میکنم