2777
2789

سلام دوستای خوبم 

عکسا الان آپلود میشن 

دستوراش رو هم پشت بندش میزارم یکی یکی 

سوالی هم داشتید بپرسید الان یا اگه وقت نشد بعدا حتما میام ریپلایتون میکنم و جواب میدم😘😘

عکسای بیشتر از مراحل این خوشمزه ها هم تو کانالم با لینک sayoo18704@

و پیج اینستاگرامم با آیدی 

Ashpazi _ ba_ sayoo

(مهتاب اینانلو)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#پای کیکی زرد آلو

یه عصرونه دلچسب تو یه عصر گرم تابستون☀️☀️🌝😋 😋🤗

اون گلهای خوشگلم ترانه رفته از باغچه حیاط چیده برام آورده😍😍😍 چیا میخوایم ؟🤔🤔 آرد دو پیمانه

شکر یک پیمانه

شیر نصف پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

بکینگ پودر یک ق مربا خوری

تخم مرغ ۴ عدد

زرد آلو به میزان لازم

پودر قند به دلخواه

نمک نوک چاقو

دستورش رو تایپ کنم میزارم براتون😀👌🏻👌🏻 اول از همه موادو اندازه گیری کنید بزارید کنار  فر رو روشن کنید روی ۱۸۰ درجه

ارد و بکینگ و نمک رو سه بار الک کنید بزارید کنار ،شکر تخم مرغ و وانیل رو با همزن پنج دقیقه بزنید که خوب پف کنه و کرم رنگ و کش دار بشه حالا روغن و شیر رو اضافه و یه مختصر در حد مخلوط شدن با همزن بزنید حالا مخلوط ارد و بکینگ رو یکباره به مواد اضافه با لیسک دورانی و در یک جهت موادو زیر و رو کنید اخر سر پنج ثانیه با همزن بزنید که هیچ گوله آردی توش نمونه  بعد موادو تو کپسول های پای که از لوازم قنادی میخرید تا نصف پر کنید و بچینید داخل سینی فر حالا زرد الو های ورقه شده رو توی پودر قند بغلتونید بزارید روی پای ها  بعد انتقال بدید داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط ۱۸۰ درجه  به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت با خلال دندون تست کنید اگه تمیز بیرون اومد یک دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روش خوشرنگ بشه مواظب باشید نسوزه  نوش جان

سایواهل کدوم شهری

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

#کاپ کیک شکلاتی با کیفیت عالی 😎😍 پیشنهاد من برای یه دورهمی دوستانه که خیلی زود هم آماده میشه نتیجه کار هم عالیه

چیا میخوایم؟ 🤔🤔

آرد سفید قنادی دو پیمانه

شکر یک پیمانه سر پر

تخم مرغ چهار عدد

شیر یک چهارم پیمانه

روغن مایع سه چهارم پیمانه

بکینگ دو ق چایخوری

وانیل یک چهارم ق چایخوری

عسل دو ق غذاخوری

پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری سر پر

شکلات تخته ای به میزان لازم

کپسول کاپ کیک ۱۲ عدد

اول از همه موادتون رو اندازه گیری کنید و بزارید کنار حالا فر رو روشن کنید روی ۱۸۰ درجه و سینی فر رو دربیارید  حالا تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل هم بزنید که خوب پف کنه و کشدار بشه روغن رو اضافه چند ثانیه بزنید  پودر کاکایو رو الک و اضافه و یکم با همزن بزنید که خوب مخلوط بشه عسل رو اضافه چند ثانیه بزنید فقط در حد مخلوط شدن  بکینگ و آرد رو مخلوط یبار الک و در سه مرحله به مواد اضافه و هر بار با لیسک دورانی در یک جهت و اروم مواد رو زیر و رو کنید هر بار که یک قسمت ارد اضافه کردید یکمم شیر اضافه کنید  آخر کار هم کپسول های کاپ کیک رو دو سومش دو پر کنید  شایدم نصفش رو چون پف این کاپ کیک زیاده یه موقع سر نره پس زیاد پر نکنید میتونید مثل من داخل هر کاپ کیک یه تیکه شکلات تخته ای خرد شده قرار بدید  حالا بچینید داخل سینی فر بزارید طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت

نوش جان

میتونید عسل رو حذف کنید

کلا این کاپ کیک کم شیرینه میتونید مقدار شکر رو یکم بیشتر کنید

#شیرینی چوورس

شیرینی اسپانیایی که بسیار خوشمزه بسیار ترد و پوک  نه فر میخواد و نه همزن خیلی زودم درست میشه با چهار تا مواد ساده 😋😋😋 آرد سفید قنادی دو لیوان

شکر نصف لیوان

کره چهار ق غذاخوری

تخم مرغ سه عدد

نمک یک چهارم ق چایخوری

وانیل یک چهارم ق چایخوری

پودر دارچین به مقدار لازم

آب یک لیوان

موادو اندازه گیری کنید بزارید کنار

حدود سه چهارم یه کره پنجاه گرمی رو بزارید روی حرارت کم ذوب شه ولی داغ نشه

خاموش کنید بزارید کنار

حاالا یه قابلمه بردارید آب و نمک و کره رو یک ق غذاخوری شکر رو بریزید داخل قابلمه ( بقیه شکر برای غلتوندن آخر کار)

بزارید رو حرارت که جوش بیاد کم کم کنید شعله رو وانیل رو اضافه و آرد رو یکباره اضافه کنید

و با قاشق هم بزنید که خمیر وسط ظرف جمع بشه با پشت قاشق خمیرو باز کنید دوباره جمع کنید این کارو یک دقیقه ادامه بدید

حالا شعله خاموش بریزیدش داخل یه کاسه بزرگ که خنک بشه از داغی که افتاد دماش که اومد پایین تخم مرغا رو دونه دونه بریزید داخل خمیر هر یدونه تخم مرغو که اضافه کردید خوب هم بزنید با قاشق و اگه گوله گوله بود با پشت قاشق باز کنید  تخم مرغا که تموم شد خوب هم بزنید که یکدست بشه حالا یه قیف بزرگ بردارید و یه ماسوره متوسط شکوفه داخلش بندازید

موادو بریزید توی قیف

روغن فراوون داغ کنید بعد کم کنید حرارت رو  از مواد با قیف توی روغن شیرینی ها رو بزنید و اندازش که مناسب شد با قیچی چرب شده قیچی کنید بیوفته تو روغن با شعله کم  حین پخت چند بار زیر و رو کنید که یکنواخت سرخ بشه بعد از سرخ شدن داغ داغ توی مخلوطی از شکر و دارچین بغلتونید و میتونید بعدش داخل شکلات ذوب شده بزنیدش نوش جان 😋😊

بین تهران و کرج هستم   شهرقدس😎 چطور؟

فوضولیم گل کرد ببینم ازکجاین😎😎

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
سلام مهتاب جون ، خیلی عشقی کیکهایی که با دستور شما درست میکنم همیشه عالی میشه  دستت طلا

سلام عزیز دلم قوربونت برم نوش جونتون 

خیلی خوشحالم راضی هستی😍😍😍😍😍😘😘😘🌻🌻🌻🌻

2790
2778
2791
2779
2792