2777
2789
باید همین کارو بکنم ولی کلا اسمش میاد بهم میریزم دست خودم نیست اعصاب روانم بهم ریخته به زور قرص و ان ...

بزن به بیخیالی اصلاایناارزش حرف زدنم ندارن اعصاب خودتم خردنکن ذاتشون خرابه درست نمیشن کم ترباهاش روبه روشوکمتربهش فک کن 

جالب اینجاست خالم به مامانمم بدی کرده مامانم جرات نداره به بچه هاش بالاتر از گل بگه مامانمو قورت میده به خدا چون دختر خالم به خالم گفت عقدم نباید خاله باشه مامانمو واسه عقد دخترش دعوت نکرد 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفای خاله هام یادم میاداشکم درمیاد بخصوص کوچیکا برج زهرمارن بزرگه هم زبون میریزه ولی خبیث وبددله ول ...

من فکر میکنم بخاطر داییم بچه هاشو دوست داره داییم اجازه نمیده به بچه هاش حرفی بزنه پدر مادر پشت آدم باشن خیلی مهمه

جالب اینجاست خالم به مامانمم بدی کرده مامانم جرات نداره به بچه هاش بالاتر از گل بگه مامانمو قورت مید ...

واسه منم خواستگاراومدنی مامانم زنگ زدخالم اومد.خالم باپسره چت کرد.پاشوبامااومدبیرون.اخرم گندزدتموم شدگفت من ازاولم ازپسره خوشم نیومده بود.خونه خریدنی نزاشت گفت نه قیمتاارزون ترمیشه مامان ساده منم قبول کرداونوقت خودش خونشوعوض کردکلاحسوده ولی مامانم تااب میخوره خبرش میکنه بیادنظربده 

من فکر میکنم بخاطر داییم بچه هاشو دوست داره داییم اجازه نمیده به بچه هاش حرفی بزنه پدر مادر پشت آدم ...

مامان من پشتمه کلا ن مامانمودوس دارن ن بچهاشو . مامانم خ براشون خوبه ولی اونا بدن خیلی بد

مامان من پشتمه کلا ن مامانمودوس دارن ن بچهاشو . مامانم خ براشون خوبه ولی اونا بدن خیلی بد

مشکل همینجاس مامانای ما نیاید خوب باشن براشون