سلاممم😀 دوستان من میخوام لازانیا درست کنم مهمون داریم چطوری درستش کنم که خیلیییی خوشمزه بشه و مث مال بیرون باشه 😋☺️ قبلا هم درست کردما ولی خواستم روش شما با سلیقه ها رو بدونم 😜🤭
سس بشامل یادت نرهههه پنیز پیتزا فراوون. دیگه بقیشم کاری نداره فقط موادش رو کم روغن درست کن عزیزم.
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
میتونی ردیفی بریزی لازانیا و موادو سس و اینا بعد برش بزنی میتونی حالا + بذاری دو ورق رو روی هم بعد مواد بریزی داخلش بعد بچینی تو ظرف دیگه برشم نمیخواد. من زیاد با گوشت دوست ندارم با ژامبون گوشت خوشمزتره.
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
دو تا قاشق ارد سفید را تو قابلمه چند لحظه حرارت بده بعد بهش یه قالب کره اضاف کن بعد دو لیوان شیر و مرتب هم بزن تا غلیظ بشه. حتما مرتب هم بزنیا تا گلوله نشه. اینم سس بشامل نمک هم بهش بزن