2821
2789
عنوان

لازانیا😍😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست

سس بشامل یادت نرهههه پنیز پیتزا فراوون. دیگه بقیشم کاری نداره فقط موادش رو کم روغن درست کن عزیزم. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سس بشامل بنظرم توخوشمزه گی خیلی تاثیر داره...

پنیر پارمزان هم اگ علاوه بر موزارلا بزنیخوب میشه...

قارچ و فلفل دلمه..فلفل و ادویه جات گوشت هم بزن بارب کم..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

میتونی ردیفی بریزی لازانیا و موادو سس و اینا بعد برش بزنی میتونی حالا + بذاری دو ورق رو روی هم بعد مواد بریزی داخلش بعد بچینی تو ظرف دیگه برشم نمیخواد. من زیاد با گوشت دوست ندارم با ژامبون گوشت خوشمزتره.‌

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

کلا راز لازانیا به سس بشامله جانم ❤❤

دو تا قاشق ارد سفید را تو قابلمه چند لحظه حرارت بده بعد بهش یه قالب کره اضاف کن بعد دو لیوان شیر و مرتب هم بزن تا غلیظ بشه. حتما مرتب هم بزنیا تا گلوله نشه. اینم سس بشامل نمک هم بهش بزن