2821
2789

خیلی نازه عزیرم

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
اگه وزن نگینارو کم میکنه خوبه عالیه

کم‌نمیکنن ک. من از همین طلا نگین دار خوشم نمیاد. و عمونا نمیخرم. پول دور ریختنه. ولی خب کسی دوس داشته باشه دیگه چاره ای نداره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کم‌نمیکنن ک. من از همین طلا نگین دار خوشم نمیاد. و عمونا نمیخرم. پول دور ریختنه. ولی خب کسی دوس داشت ...

آره نگینارو کم میکنه

فقط نگین جواهر رو کسر نمیکنن چون قیمت دارن سنگاش

عزیزم بنظرم چیزایی که نگین و مروارید و ازین چیزای اضافی داره نخر.درواقع داری نصف بیشتر وزن طلا برا یه تیکه که اصلا اصل هم نیست پول میدی.یه تیکه طلای خالص بگیری به نفعته.

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
ن عزیزم پرسیدم گفت بدون نگین حساب میشه

تو باور نکن

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین