2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته کسی هست درددل کنم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 68 پست
امروز برگشته میگه زنای دیگه چن میلیون پدل میارن خونه تو نشستی خونه من میارم خودتم ادعات از همه بیشتر ...

شوهرمنم یکی عین شوهرتوئه میگم بزاربرم سرکارمیگه دوست ندارم بری مم خب پس هرکی میخام بخر میگه ساکت شو

دختر بندرعباس🙆3نوع اشتباه داریم1،اشتباه بزرگ2،اشتباه کوچک3،اعتماد
اره شوهر منم یه مدته اینجوره فک میکنم شاید زیرسرش بلند شده

اتفاقا اگه گیر ندن زیر سرشون بلند شده

اگه یهو خوب و مهربون شن...🤯🤯🤯

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها اول دعاکنیم سالم باشیم بخدا سلامتی نعمتیه من دوماه که رفتم شهرمون اونجاتوباشگاهپاهام اسیب داد16روز فقط کارم شده بودگریه باجیغ شوهرمم اصلا نیومد حالموبگیره بچمومی دیدم بیشتر گریه میکردم 

دختر بندرعباس🙆3نوع اشتباه داریم1،اشتباه بزرگ2،اشتباه کوچک3،اعتماد
اتفاقا اگه گیر ندن زیر سرشون بلند شده اگه یهو خوب و مهربون شن...🤯🤯🤯

واقعا؟

اخه الکی گیر میده

دیروز بهم میگ مو زرد بدم میاد موهاتو یه رنگ دیگ بذار خسته شدم

گفتم چشمممم

امروز رنگ کردم 

اصلا نگف رنگ کردی نکردی 

متوجه نشد حتی

خستم کرده

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

دوست دارم جیغ بزنم فقط.

سر یه کوه بلند از ته دل.

بخدا امروز ۲امه ما ۷۰۰تومن داریم تا آخر ماه.

۲۰۰ماشین رو ببره سرویس کنه.

۵۰۰واسمون مونده.

بی پولی اذیتم نمیکنه.

همه چیز خوراکی خریدم لباس و کیف و کفش و ... نمیگیرم جهنم.

دوست ندارم ۶روز تعطیلات برم شهر خراب شده ی مادرشوهرم.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
واقعا؟ اخه الکی گیر میده دیروز بهم میگ مو زرد بدم میاد موهاتو یه رنگ دیگ بذار خسته شدم گفتم چشممم ...

مرد بی تفاوت ندیدی که جطور ادمو پیر میکنه همینکه نظر بده خوبه یعنی حواسش هست 

مردا کلی نگر هستند فرق زرد و نارنجی رو کله رو نمیفهمن دوتا رنگ بلدن مو مشکی و بقیه رنگا مو روشن😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
مرد بی تفاوت ندیدی که جطور ادمو پیر میکنه همینکه نظر بده خوبه یعنی حواسش هست  مردا کلی نگر هست ...

یهویی تو یه هفته ۱۸۰ درجه عوض شده

نمیدونم چشه کسی پرش میکنه کسی چیزی بهش گفته

بخدا همین هفته پیش خاهرشو پاگشا کردم ۴۰۰ خرج کردم ۴ جور غذا و سالاد میوه و ژله

اصلا قدرمو نمیدونه بقران نمیفهمه منم تفریح میخام

محبت میخام

فقط خاب خاب خاب 

وقتیم سرکاره 

کار

روزیم ک تعطیله باید بره خونه پدرش اینا

من این وسط هیچی تازه غریبم هستم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

عزیزم مشکلات مالی درسته به روح و روان آدم فشار میارن ولی در مقابل بیماری هیچی نیستن

چند ساله پیش که من تازه ازدواج کرده بودم خیلی مشکلات مالی داشتیم هیچ کس هم حمایتمون نمیکرد بعد یه دفعه خواهرم سرطان گرفت، بابام سکته کرد، داداشم طلاق گرفت، اصلا یجوری شده بود که میگفتیم گور بابای مشکلات مالی، فقط از خدا میخواستم خواهرم خوب بشه، از اون موقع با خدا عهد کردم که هیچ وقت واسه مال دنیا به خدا متوسل نشم

خدا رو شکر اون روزا گذشت

تویه دوراهی خیلی بد گیرکردم که نه این راهش تضمینی داره که خوب باشه نه اون راهش...هیچ کسم پشتم نیست جزخدا...هیچوقت توزندگیم انقدرمستاصل نبودم

چرا خدا باهام حرف نمیزنه چراچیزی نمیگه چرا یه تقلب کوچولو بهم نمیرسونه...هرچی بیشترتلاش میکنم تصمیم بگیرم گیج ترمیشم...کلافه شدم انقدرخودمو گذاشتم توموقعیتای مختلف

2790
2778
2791
2779
2792