2777
2789
عنوان

ایده جالب...

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 30 پست
اگه جایی غیر از اونجا بودم میتونستم دعا های مخصوص اون روز و زندگینامه پیامبر رو به صورت خلاصه برای آگاهی مردم چاپ و پخش کنم اما حیف که اونجا اجازه همچین کاری رو ندارم....
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد, آفتاب در حال غروب است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه خانوم میشناسم که بارداره و وضعیت مالیشون خیلی بده و حتی نداره یه دست لباس برای بچه اش بخره... البته بچه دومشه ولی حتی تو خرج و مخارج بچه اولش مونده.... هستن خانواده هایی که خیلی محتاجن ولی خیلی آبرودارن.
بنظر من اونروز اصلا برا خودت نباش!‏ بشین تو حرم یا اطرافش هرکاری هرطور شده برای هرکسی که اون اطراف به کمک نیاز داره انجام بده به این نیت که تو کاری برای بنده ی خدا کردی تا آقا برات گره گشایی کنه ان شاا... حتما هم نباید مادی باشه ولو اینکه زن نابینایی رو دستشو بگیری تا پای حرم ببری یا ناهارتو با یه گشنه بخوری اگه روزه بگیری که شاید خدا بیشتر ازت قبول کنه. درضمن برو از تو مفاتیح اعمال اون روزم بخون شاید بتونی انجامشون بدی التماس دعا انشاا...که حاجتت رو بگیری اگه به مصلحتت باشه
می خوام تغییر کنم... از پیله به پروانه شدن
این متن رو از تایپیک ادراک قلبی قرانی برداشتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=824802&PageNumber=7 پنجره‌ای رو به معبود؛ اجابت دعا بعد از قرائت قرآن اندیشه > دین- آیت‌الله مجتبی تهرانی: یکی از عواملی که باز به‌عنوان عامل اثرگذار روی دعا مطرح است، مسئله قرائت قرآن است. ما دو دسته روایت داریم که آن را خلاصه می‏کنم؛ در یک دسته از روایات این‏طور آمده که بعد از ختم قرآن، دعا مستجاب است. انسان اگر یک بار قرآن را ختم کند و بعد از آن دعا کند، دعایش مستجاب است. اینها یک دسته از روایاتند. یک دسته دیگر از روایات را داریم که می‏فرماید یک ختم قرآن لازم نیست، بلکه صد آیه از هر کجای قرآن که بخوانی و بعد از آن دعا کنی، این دعایت مستجاب است. البته اینها هیچ‏کدام با هم منافات ندارد. من حالا به‌عنوان نمونه به بعضی از این روایات اشاره می‏کنم. یک روایت از پیغمبر اکرم(ص) است که حضرت فرمودند: «مَنْ خَتَمَ القُرآنَ فَلَهُ دَعْوَه مُسْتَجَابَه». هر کسی که قرآن را ختم کند، دعای او پس از تلاوت قرآن مستجاب است. یک تعبیر دیگر به همین مضمون است که «إنّ لِصاحِبِ القُرْآنِ عِنْدَ کلِّ خَتمَهٍ دَعْوَه مُسْتَجابَه». برای هر صاحب قرآنی، در هر بار ختم کردن قرآن، یک دعای مستجاب هست. دسته دوم روایات را که گفتم، مربوط به «صد آیه خواندن» است. عبدالله بن‏مسعود ایستاده بود و داشت نماز می‏خواند. پیغمبر اکرم(ص) هم آنجا تشریف داشتند. عبدالله بن‏مسعود در نمازش سوره نساء را می‏خواند؛تا به آیه صَدُم رسید، پیغمبر وسط نماز به او رو کرد و فرمود زود حاجتت را بخواه! «کانَ عَبدُاللهِ بنِ‏مَسعُودِ قَائِماً یصَلِّی فَلَمَّا بَلَغَ المِأه مِنَ النِّسَاءِ قَالَ لَهُ النَّبِی سَلْ تُعْطَ». درخواست کن که الان به تو می‏دهند. یک روایت از حضرت‌علی (ع) داریم که حضرت فرمود: «مَنْ قَرَأَ مِائَهَ آیَه مِنَ الْقُرْآنِ مِنْ‌ای الْقُرْآنِ شَاءَ ثُمَّ قَالَ یَا‌الله سَبْعَ مَرَّاتٍ»؛ هر کس صد آیه از قرآن را بخواند از هر کجای قرآن، هر سوره‏ای و هر جزئی که باشد و بعد از آن هفت مرتبه بگوید «یا‌الله»، «فَلَوْ دَعَا عَلَی الصَّخْرَه لَقَلَعَهَا إِنْ شَاءَ‌الله». اگر دعا کند، درصورتی که خدا بخواهد، کوه را از جا خواهد کَند. یعنی اگر نفرین کند، به خواست خدا کوه را از جا می‌کند. یعنی این دعا این قدر بُرد دارد. من بحث را خلاصه کردم چون فقط می‏خواستم یک تذکر بدهم.قرآن که می‏خوانید حواستان جمع باشد. لااقل سوداگر باشید!البته این «لااقل» است که می‏گویم. لااقل سوداگر باشید! لااقل حسابگر باشید! از فرصت‏هایتان استفاده کنید! هم از فرصت زمانی بهره بگیرید هم از فرصت‏هایی که از ناحیه اعمال به دست شما می‏رسد. برای اینکه دعاهایتان به اجابت برسد، از این فرصت‌ها استفاده کنید. چه از نمازهای واجب، چه از قرآن‏هایی که می‏خوانید، از همه این فرصت‏ها کمال بهره‏برداری را بکنید. دعا کنید، به‏خصوص برای دیگران که اگر برای غیر دعا کنید، نفعش برای شما بیشتر است، إن‏شاءالله!
فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang
یه فکری به ذهنم رسیده نمیدونم تا چه حدی عملی هست به نظرم میاد اون روز همسری به صورت افتخاری فشار،قند خون و ویزیت سرپایی کنه بندم کمکش کنم،نظرتون چیه؟
سلام عسل جان، همسرت بصورت افتخاری و شما هم کمکش کنی خوبه. اما اول از همه در خلوت خودت توبه کن مخصوصا روز اولی که وارد مسجدالنبی شدی و قول بدید به خودت و خدا و پیامبر که بعد از زیارت گوهر پاک بودن خودت را حفظ کنی. چون هر کسی میره مکه و به این نیت که گناهانش پاک کنه و دیگه گناه نکنه مطمئن باش خدا قبول میکنه. خدا خیلی مهربونه به شرطی که گناه تکرار نشه. دوم کارهای مستحب مثل همین کمک کردن در حد توانت / خواندن قران / و ... تونستی انجام بده. سوم اصلا به این فکر نکن که نکنه خدا قبول نکنه .. اولا کارت مشخصه و میدانی کدومش درسته و کدومش غلطه. بعد حتما در همین ماه رجب ذکر استغفرالله و اتوب الیه را حتما بگین. چون این ماه رجب ماه استغفار هست و از الان شروع کن. روز مبعث هم خیلی عالیه. چهارم رفتی مدینه و مکه تا میدونی از وقتت برای زیارت . دعا . نماز استفاده کن. پنجم التماس دعا دارم عزیزم. برو به سلامت و خدا به همراهت
اللهم اجعل محیای محیا محمد و ال محمد و مماتی ممات محمد و ال محمد
**اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم** یاصاحب الزمان ادرکنی.. آپلود سنتر عکس و فایل آپ سرا وبلاگ بانوی آب... پدر خاک http://najm18.blogfa.com/ تایپیک امام شناسی: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=907723&PageNumber=1
مرسی آزاده جون دوست نازم انشا الله توفیق همه این اعمالی که فرمودین رو داشته باشم راستش چند کیلو شکلات و یه فشار سنج دیجیتالی مچی گرفتم تا منم بتونم اونجا در کنار همسرم از زائرها پذیرایی کنم انشا الله که مورد قبول واقع بشه دعای مخصوص شمام که رو چشم مطمئن باشین تا اون 3جزئ رو تموم کنم همش شما در ذهنم خواهید بود متشکرم بووووووووووووووووووس التماس دعا バラが降るオルゴール
سلام عزیزم .. اگر واقعا انقدر میتونی هزینه ی مالی کنی به دختر سیترا کمک کن که عمل داره و پول کم داره ... این همه بالاتره ....

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118