2777
2789
عنوان

وزن جنینم کمه لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 39 پست
چون دیابت داری هر پیشنهادی برات مناسب نیست ولی گوشت کبابی و کله پاچه زیاد بخور . جنین تو ماه آخر وزن ...

نمیدونم والا ترسوندم منم قندم در حد چنتا بالاس دیابت اون مدلی ندارم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر اولم لتوزن ۲۲۲۰ به دنیا اومد کلا الان خداراشکر ۳ سال و دوماهشه  نگران نباش بعدش وزن م ...

مرسی بله تحت نظر دکتر غدد هستم حالا فردا باید برم ازمایش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای اره وزنش کمه من تو 35 هفته 2600 با این حال چند روز سونو کم زده سن بارداریم رو ... 

حتما برو دکتر باید سونو دالپر ( اگه اشتباه نکنم ) بدی که اگه مشکل از جفت و اینچیزا باشه زودتر نی نی رو به دنیا بیاری اون شکلی وزن بگیره ... 

برا ما برا یکی از فامیلامون تو 38 به دلیل وزن نگرفتن نی نی ختم بارداری زدن با امپول نی نی به دنیا اومد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
مغزیات میوه آجیل کله پاچه خیلی بخور..بچه من هفته 35با وزن 2200 بدنیا اومد نترس تقویت کن

وای ۳۵هفته چطوره الان بچتون بعد زایمان زود وزن گرفت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اره وزنش کمه من تو 35 هفته 2600 با این حال چند روز سونو کم زده سن بارداریم رو ...  حتما بر ...

سونو داپلر ۲۸هفته دادم همه چی خوب بود اونجام گفت وزنش پایینه الانم بیوفیزیکال دادم گفت وزنش کمه نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی بله تحت نظر دکتر غدد هستم حالا فردا باید برم ازمایش

برای من که همینم سونوگرافی نگفت و دوماه اخر بهداشت گفت وزن جنین کمه و فرستاد متخصص تغذیه که اونم پودر لیدی میل دادو چون بدم میومد کم خوردم

ولی بعدش که شیر خودت رو بخوره درست میشه

فقط باید ببینی شیرت به چه چیزی بیشتر میفته 

مثلا من شیرینی خامه ایی یا ماش پلو و ماکارانی میخوردم شیرم زیاد میشد