2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منوو هم تعیین جنسیت کن مامان پری

میل جنسیتو بگو عزیزم...علاقت به مرغ و گوشت...جوش شیرین بین هفته هشت تا شونزده

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دو روزدیگ ۱ث هفته کامل میشه ،وقتی تازه ازموعدم گزشته بود کف میگرد الان نه

جوش شیرین میگه دختر...حالا بگو میلت کم شده یا نه؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
میل جنسیتو بگو عزیزم...علاقت به مرغ و گوشت...جوش شیرین بین هفته هشت تا شونزده

مرغ وگوشت ی هفته س دیگ اصن میلم نمیکشه بخورم ، میلم تقریبامث قبله تهوع روهم شبا هم دارم روزاهم  واینک فقط ی زره جلوشکمم بزرگترشده

مرغ وگوشت ی هفته س دیگ اصن میلم نمیکشه بخورم ، میلم تقریبامث قبله تهوع روهم شبا هم دارم روزاهم  ...

دختره عزیزم...البته میگم استثنا داره.خودت چی دلت میخواد باشه؟بچه چتدمته،

بچه اولمه ،پسر دوس دارم

ان شاءالله که اشتباه گفته باشم و پسر باشه.کی باید بری برا تعییت جنسیت؟ان تی هیچ تشخیصی نداد؟من و تگ کن رفتی سونو

ان شاءالله که اشتباه گفته باشم و پسر باشه.کی باید بری برا تعییت جنسیت؟ان تی هیچ تشخیصی نداد؟من و تگ ...

دوشنبه میرم،فعلا از سونوگرافی افشین باستانی وقت گرفتم ولی اگ بتونم  وقت بگیرم میخام برم دی یا کسری