niloofaraam مدیر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 465 عنوان نوره اصل:) | مشاهده متن کامل بحث + 5967 بازدید | 38 پست خانوما کی از نوره اسلامی استفاده کردِ؟طرز استفادش چجوریه؟:) دین من انسانیت اسـت 🍃🌞 1398/06/02 | 13:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 465 ابی رنگا ک خیلی بودارن منظورم بود..دِپی اسمشه؟؟ مارکاش فرق داره اونی ک تو میگی صنعتیشه و خواص سنتیشو نداره دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 دپی استفاده کن عالیـه دپی موهارو تیره میکنه من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دخترگلگلی عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 مثل نوره است فرقی نداره با اب گرم مثل خمیر کن زیاد نمونه که میسوزونه .ضد سرطانه وعالیه به جای اون شی ... سلامببخشید کاردک هم داره؟من مارک تیزبر خریدم،کاردک نداره،سختمه تمیزکردنش،چی استفاده کنم بجای کاردک؟ 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 465 سلام ببخشید کاردک هم داره؟ من مارک تیزبر خریدم،کاردک نداره،سختمه تمیزکردنش،چی استفاده کنم بجای کار ... اینی ک من گرفتم کاردک نداره من زیر اب میگیرم با دست میشورم بعدش لیف میکشم دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3720 اینی ک من گرفتم کاردک نداره من زیر اب میگیرم با دست میشورم بعدش لیف میکشم عکسشو میفرستین؟و روش استفاده اش هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
دخترگلگلی عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 خانومایی ک همیشه موبر استفاده میکنیناگ بخایی برا سری بعد استفاده کنینرشد موهاتون چقد میشه؟وقتی ک تازه از ریشه دراومده هم میزنین؟ 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دخترگلگلی عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 اینی ک من گرفتم کاردک نداره من زیر اب میگیرم با دست میشورم بعدش لیف میکشم منم کیسه میکشم ولی خوب ازبین نمیبره 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 465 عکسشو میفرستین؟و روش استفاده اش اینا..ولی طرز استفادشو فعلا نمیدونم دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
دخترگلگلی عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 قیمتش؟ 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 465 منم کیسه میکشم ولی خوب ازبین نمیبره برا من هیچی نمیمونه دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 465 قیمتش؟ ده تومن ولی بسته ایم داره اونا به صرفه تره دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
دخترگلگلی عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 ده تومن ولی بسته ایم داره اونا به صرفه تره اهانمیگن بوی بدی داره اره؟ 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 465 اهان میگن بوی بدی داره اره؟ فعلا استفاده نکردم اما چون خونمون تک واحده و کسی نیست مشکلی ندارم انقدر خواص داره ک ب بوی بدش بیارزه دین من انسانیت اسـت 🍃🌞