2777
2789
عنوان

چرا من......؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردار نیستی؟ 

نه عزیزم چون پریودقبلیم دومش یدونه آمپول دیفرلین آهسته رهش زدم دکترم گفت تا۲ماه پریودنمیشی بعد منظم می‌کنه (چون تنبلی تخمدان دارم)

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
ببخشین به یبوست چه ربطی داره؟  من هم یبوست دارم هم تیروئید ؛ وزنمم مثه استارتره فقط قدم بلندتر ...

یبوست نشونه صعف دستگاه گوارشه

ایشونم گفتن اشتهاش کمه گفتم ممکنه ربط داشته باشه و اگه یبو برطرف شه و دسگاه گوارش راه بیفته احتمالا اشتهاش بیشتر بشه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.