2777
2789
خلق الانسان حسودا....😊

عزیزم شرمنده میشه جواب منم بدی؟؟

توی محرم یه جا روضه رفتم یه جز قران بهم دادن که تا چهلم اقا بخونم بعد یادم رفت چه جزئیه الان واقعا نمیدونم چکارکنم میشه کاری کرد ازگردنم رد بشه دینش؟؟

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، من ی سوال دارم ازتون ی کم فوری ه، هستین؟ 

سلام بفرمایید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام بفرمایید

سلام، من انگشتر شرف شمس میخوام بگیرم آقایی ک مینویسن میگن آداب و نماز داره ولی اسم شخص و اسم مادر و نمینویسن دختر خالم میگه من هر سال میگیرم حتما اسم شخص و اسم مادرش و میخوان، منم اصلا نمیدونم کدوم درست میگن، میشه راهنمایی کنید لطفا

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
سلام، من انگشتر شرف شمس میخوام بگیرم آقایی ک مینویسن میگن آداب و نماز داره ولی اسم شخص و اسم مادر و ...

اصلا سندیت نداره این عمل اما چون بعضی علما معتقدند من باب اعتماد به علما انجام بدید و رجائا.نام مادر و شخص رو هم نمیخواد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خلق الانسان حسودا....😊

سلام

من بازهم عذرخواهی میکنم
اون اکانت من دیگه کار نمیکنه
ناخواسته بود
شاید سه تا پست هم نزدم
همه ازم میپرسیدن بانوی بی نشان تویی؟
من هنگ کرده بودم
انشاءالله که خیره
شمام حلال کن

سلام من بازهم عذرخواهی میکنم اون اکانت من دیگه کار نمیکنه ناخواسته بود شاید سه تا پست هم نزدم همه ا ...

سلام خانم جان فدای سرتون اشکالی نداره

خودتون رو ناراحت نکنید🌷

خلق الانسان حسودا....😊

سلام عزیزم من درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن کار خیلی واجبی دارم برام ی اتفاقی افتاده ک باید باهاتون در میون بذارم 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
خلق الانسان حسودا....😊

سلام عزیزم 

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

یه سوال مدهبی ازت دارم

ممنون

🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼
سلام خانم جان فدای سرتون اشکالی نداره خودتون رو ناراحت نکنید🌷

سلام عزیزم . ببخشید میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ یه سوال مذهبی داشتم

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
سلام عزیزم،بفرمایید.در خدمتم.

سلام وقت بخیر عبادت قبول 

بااجازه استارتر عزیز شرمندم مجبوربودم تو تاپیک شما سوالم و مطرح کنم خداخیرتون بده 

خانم بانوی بی نشان من یه سوال شرعی داشتم میخواستم بگین حکم بنده چیه 

من وسط ماه رمضان پریود شدم و‌به مدت ۵روز خون تیره دیدم و مقدارشم کم بود یعنی نیاز چندانی به پد نبود اما بایدم بود واینکه مثل  ماه های قبل نبود و کامل باز نشد  

(من ۷روز پریودیم هست همیشه)بعد پاک شدم و دوباره روزه گرفتم تا۶روز پاکی کامل و  یعنی روز هفتم دوباره لک دیدم درد پریودی ام دارم العان روزه باید بگیرم یا نه؟نماز چطور؟میشه واضح برام بگین حکمم چیه ؟خداخیرتون بده 

زنگ زدم دفتررهبری چون مرجع رهبری ام اما جواب ندادن من هم روزه ام رو باز نکردم 

(درضمن من طبق تاریخ باید العان پریود میشدم نه اون ۵روز اول که خون دیدم )واینکه همیشه فقط ماهی یبار پریود میشم 

واینکه خونه تکونی داشتم تو این ماه شاید بخاطرفشار دو بار خون دیدم ومخصوصا اون۵روز اول که تاریخ پریودمم نبوده

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️