2777
2789
اخه مسئله پدرشه نه خودش

خب این وسط بایدایجورحرفهاروبندازن گردن یکی یانه ؟من ازرودلسوزی وهفت سال زندگی میگم مهریه هرچی بیشتربهترنه که بحث گرفتنش باشه چندسال دیگه اقلاشوهرت یه حسابی می‌بره که نگه داشتن زندگی براش مهم باشه یه درصدفکرکن خدای نکرده ده سال دیگه نخوادت یاخدای نکرده مشکلی پیش بیاد۱۴تاسکه که جورکردنش کاری نداره مطمعن باش نامزدتم ازخداشه مهریه کم فقط باباشوجلوانداختن اشتباه محضه مهریه کم 

خیلی سختی کشیدیم تا اینجا هم خودش میگه بعدا هر چی بخرم به نامت می کنم الان فقط یه ماشین داره میگه به ...

عزيزم اعتماد نكن اصلا پسرا قبل ازدواج از اين حرفا زياد ميزنن

مگه پدرش نميگه همه جوره حمايت ميكنم ؟ خب خونه بخره واستون 

ديگران راقضاوت نكنيم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورازجون شما  جاری دخترخاله منم چه زن خوشگل و خوش اخلاقی مهریه ش ۱۴سکه بود بعدده سال زندگی بادوتابچه شوهرش همه ۱۴تارودادبهش زن دیگه گرفت بهش گفت میخوای بمون سرخونه زندگی بچه هات نخواستی هم برو

میشه بگی چی شد که انقدر زدی من گیر کردم پدر نامزدم قبول نمیکنه بیشتر میگه همه جور حمایتی می کنم ولی ...

هنوزم تو فامیل سوژه ام به خاطر مهریه ی کم ولی خودم راضی بودم چون دوستش داشتم

نمی دونم کارم درست بوده یا نه شاید اگه بر می گشتم عقب قبول نمی کردم 

خداروشکر الان مشکلی نداریم ولی کسی از فردا خبر نداره

خدایا شکرت...