monammm مدیر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 317 عنوان بیاین عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 147 پست ب نظرتون این خانم قشنگه 1398/06/02 | 01:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sambarad عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 199 اون سه نقطه رو بزن .گزینه حذف و انتخاب کن دیر پاک کنی دیگه پاک نمیشه
niloofarrr عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 3518 استارتر ضایع شدی؟حالا برو بتمرگ کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1507 چرا اینقد قضاوت میکنین الکی قضاوت نکردم گفتم احتمالا در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
monammm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 317 با عرض پوزش من حس میکنم عکس شمارو چند وقت پیش تو این کانالای تلگرامی دیدم مطمئنی خودتی؟یکم هم لحن بی ... چی میگی من اومدم اینجا فقط نظر بپرسم چون اینقد امشب حالم بد بود تصمیم گرفتم عضو بشم یکم دلگرمی بگیرم
زندگیم_خداوند عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 1869 سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟؟ عه خب پس خوبه که عمل کنی علائمت رفع میشه منم از همون اول گفتم بهت ک عم ... دعام کن عزیز دلم
علی_مامان عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 14244 چی میگی من اومدم اینجا فقط نظر بپرسم چون اینقد امشب حالم بد بود تصمیم گرفتم عضو بشم یکم دلگرمی بگیرم من تازه رسیدم موضوع چیه؟عکس اون خانم ک گذاشتین هم خیلی عکس بدی بود شاید توعکسای دیگشون قشنگترباشن
hana_99 عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 2197 چی میگی من اومدم اینجا فقط نظر بپرسم چون اینقد امشب حالم بد بود تصمیم گرفتم عضو بشم یکم دلگرمی بگیرم اولا که خودت چی میگی درست حرف بزن بعدش هم من چیزی که دیدم رو گفتم اصلا به من چه ربطی داره
monammm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 317 چرا واقعا بعضیا اینقد با لحن بد با ادم صحبت میکنن من اومدم ی نظرخاهی کنم چرا همه خراب شدین روسرم مگ چیکار کردم
علی_مامان عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 14244 چرا واقعا بعضیا اینقد با لحن بد با ادم صحبت میکنن من اومدم ی نظرخاهی کنم چرا همه خراب شدین روسرم مگ ... اینجا مدلشه حالا یاد میگیری به مرور
srsf عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 1922 عکس خودتون کجاست اسی؟ برو بالا فکر کنم هنوز باشه پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی
monammm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 317 نمیدونم چرا واقعا فقط ازتون همدردی خاستم چرا اینقد میپرین بهم
monammm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 317 عکس خودتون کجاست اسی؟ پاک کردم چون واقعا پشیمون شدم از لحن صحبتا