2777
2789
عنوان

دوس دارم شوهرمو یکم حساس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 36 پست

نشونه چی بزاری خواهرم از زندگیت سیر شدی؟ 

ولی الکی شاد باش برقص یهو

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتمادش از دست بره دیگ خودت بکشیییی باور نمیکنه فیلم بوده و نقشه و زندگیت نابود میشه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

من ی بار این کار و کردم شوهرم قاطی کرده بود منم الکی می گفتم ببخشید و دفع اخرمه  دیگه دیدم خیلی عصبی شده گفتم الان گوشیم و خورد میکنه زدم زیر خنده 🙁😂🤦‍♀️

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه  

منم دقیقا همینو میخوام،میخوام از این بترسه که یه وقت از دستش نرم،دوسه ماهه خیلی بهم بی تفاوت شده،یه بارم بهم گفتدارم بخاطر حرف مردم باهات زندگی میکنم،امروزم گفتم احساس میکنم دیگه علاقه ای بهم نداری بهم گفت خودت اینو میخوای،ولی بخدا من اصلا کاری نکردم تازه بیشتر دورو برشم،نمیدونم چش شده،یه احساسی بهم میگه داره بهم خیانت میکنه😢😢😢چند وقتپیشم بدون هیچ دلیلی یه هفته باهام حتی یه کلمه هم حرف نزد جاشم جدا میکرد تو حال میخوابید هرچی رفتم پیشش بهم رو نداد منم حرف نزدم باهاش

با ادم شکاک زندگی نکردی تا توبه کنی ازین کارا نکنی چکارش داری بدبختو دنبال علافی که نمیره واسه اسایش  شما داره جون میکنه حالا میخوای اعصابشم بهم بریزی 

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی 

بدرک 

بهت که شک کرد روزگارتو سیاه میکنه 

اونقدر که مشاورا میگن اگه تو زندگی شک و بی اعتمادی به وجود اومد دیگه باید طلاق گرفت 

چون نمیشه زندگی کرد 

وقتی شکاک شد مجبوره تو خونه زندانیت کنه 

هی گوشیتو چک کنه 

هی محدودت کنه 

نه بابا بيچاره از دل خوش كه شيفت شب نميره بنده خدا گناه داره

اره خب

ولی فک کنم تنهایی این بلا رو سرم اورده

ولی کلا حساس نیس هیچی رو من

چادرمو بردارم مانتو کوتاه بپوشم

فقط یبار بهم تو مسافرت گف هم روسریت خیلی کوچیک شده هم مانتوت خیلی کوتاهه 

در همین حد

با پسرا دانشگاه همش حرف میزنم کک اش نمیگزه

دیر بیام اینا

نه اینکه بی رگ باشه ها

ولی خب دلم میخواد حساس تر باشه

لایک نکنید🙂‍↔️

اره خب ولی فک کنم تنهایی این بلا رو سرم اورده ولی کلا حساس نیس هیچی رو من چادرمو بردارم مانتو کوت ...

خب این کارا رو نکن 

ولی بگو مثلا اگه رو مانتو جلو باز حساسه 

بگو میخوام بپوشم (الکی) 

ولی نپوش 

این نپوشیدن یعنی به حرفش توجه کردی 

ولی کاری نکن بهت شک کنه 

اره خب ولی فک کنم تنهایی این بلا رو سرم اورده ولی کلا حساس نیس هیچی رو من چادرمو بردارم مانتو کوت ...

خب مگه بده شوهر منم اینجوریه این نشونه اعتمادیه که بهت داره تو هم بیا خرابش کن تا چادر سرت کنه و نزاره بیای بیرون اونوقت تاپیک میزنی شوهرم زندونیم کرده

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی