2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشت

4006 بازدید | 64 پست

يادمه وقتى رفت چى كشيدم كار هرشبم گريه بود

يادمه ميرفتم در باشگاهش تا بياد بيرون ببينمش يكم از دلتنگيم كم بشه

يادمه وقتى ميديدمش از دور همه بدنم ميلرزيد

خوب يادمه وقتى تو خيابون ماشينشو ديدم، اونم ماشينمو ديد بهش زنگ زدم كه حالشو بپرسم بلاك بودم، زدم گوشه خيابون گريه اى ميكردم كه ضجه هام تا آسمون ميرم

يادمه چقدر التماس خدا كردم چقدر براش گريه كردم

يادمه هر مسيرى كه ممكنه بره رو هرشب ميرفتم كه شايد از دور ببينمش، آخه خونشم عوض كرده بود! ميرفتم همه مسيرارو ميخوندم در پى چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه...

يادمه عكسامونو پاك كرده بودم يه بار كه دنبال ماشينش رفتم از باشگاه رفت پمپ بنزين پياده شد از دور ازش عكس گرفتم اون عكسو همش نگاه ميكردم گريه ميكردم 

خوب يادمه وقتى بهش برگشتم گفتم برگرد گفت نه نميخوام اصلا... چى كشيدم... همه چيو شكوندم چقدر خودمو زدم چقدر زار زدم نديد منو رفت

حالا بعد ٤ ماه كه منتظرش بودم حالا كه حالم خوب شده برگشته كه چى ؟ حالا كه برام مهم نيست

زمانى كه تو خواب ميديدم شمارش افتاده رو گوشيم با ذوق ميپريدم ميديدم همش خوابه چرا نبود؟

زمانى كه خواب ميديدم بغلم كرده گفته دلم برات تنگ شده با ضربان قلب هزار ميپريدم ميديدم همش خوابه چرا نبود؟

تولدم كجا بود؟ وقتى همه تبريك گفتن غير از اون حالا اومده ميگه شرمندتم به چه دردم ميخوره؟ حالا اومده دستمو ماچ ميكنه گريه ميكنه ميگه اشتباه كردم از دستت دادم ببخشمش؟ مگه اون گريه هاى منو ديد؟ اون روزا كه نابود ميشدم كجا بود؟

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

اين تاپيكو ٤ ماه پيش زدم خدا يا من چى داشتم ميكشيدم اون روزا؟ 👇👇👇👇👇

فردا اولين روزيه كه ديگه با صبح بخيرش بيدار نميشم

من كه خودم خواستم چرا دارم نابود ميشم. سمت چپم از نوك انگشتم تير ميكشه تا پشت كمرم انگار كه ميخوام سكته كنم

نميدونم خودمم نميدونم مشكلمون چى بود، فقط ميدونم داشتيم عذاب ميكشيديم و اونى كه بايد تلاش ميكرد نكرد 

پس منم تمومش كردم تا از بلاتكليفى درام

ولى خب عصر كه ميشه! يادش مياد وقتى سريالا شروع بشه غر زدنامو يادش مياد كه ميگفتم واى مرسى ميخواى برام كافى درست كنى اونم با اخم ميگفت نه خير منم شروع ميكردم به غر زدن ، يا شبا يادش مياد وقتايى كه اونجا بودم الكى غر ميزدم آى كمرم آى آى بعد زير چشى نگاش ميكردم كه بياد ماساژم بده اونم بگه من كه ميدونم فيلمته ولى بيا

مگه ميشه يادش نياد شبا به زور بالشمو ميچسبوندم بهش ميگفت انقدر نچسب خوابم نميبره ميگفتم نههههه عشقمون سرد ميشه، تيكه كلامم بود هروقت چند روز بغلم نميكرد ميگفتم عزيزم عشقمون داره سرد ميشه خودش ميفهميد ميخنديد بغلم ميكرد

يا مثلا هروقت لبمو آويزون ميكردم دلش برام ميسوخت و هرچى ميخواستم برام تهيه ميكرد، از عصر كه همه چيز تموم شده دو بار اشتباهى واسه مامانم لبمو آويزون كردم كه به حرف گوش كنه حواسم نبود فقط نقطه ضعفه اونه نه همه

يعنى ميره دستشويى ديگه خيالش راحته كسى دمپايى رو خيس نميكنه منم خيالم راحته كسى آبو نميذاره رو داغ داغ 😅 هر كى بخونه شايد بخنده ولى نميدونه با چه بغضى دارم مينويسم

وحشت شبانه دارم ، هفته اى ٤-٥ بار با ترس ميپرم اگه اون بود بغلم ميكرد ميگفت چته من هستم الان بايد چراغ روشن بخوابم

يه وقتايى هم لج ميكردم رو تخت پايين نميومدم ميگفتم بايد بغلم كنى كلى غر ميزد ولى بغل ميكرد 

بعضى وقتها هم دور وايميستاد و اذيتم ميكرد كه دنبالش كنم و ازم فرار ميكرد

يعنى اون اينا رو فراموش ميكنه؟ چرا من جذيياتشم يادمه؟

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده نداره

تجربه# عین خودش عذابش بده و از زندگیت پرتش کن بیرون

بازیچه نباش

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
چرا گلم جداشدین

خانواده عزيزم

خانوادش خيلى اذيتم ميكردن

دوراشو زده کسی روپیدانکرده برگشته

دقيقا همينههههه