2777
2789
اگه عمدی بکشیم نفرین میکنه دیگه؟

بله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمویه شوهرم دامداری داره،یه روز زن عمویه شوهرم خونه مادر شوهرم بود دمه غروب گفت باید برم خونه حتما حیوونا گرسنه شونه،یه وقت نفرینمون نکنن

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
آه مظلوم میگیره،اما کی و به چه شکلی؟الله اعلم....

همیشه مامان بزرگم باهام دعوا میکرد وقتی ناخواسته بعد از ی کار خسته کننده اه میکشیدم میگفت خوب نیس.

اما الان میخوام با اراده ی خودم اه بکشم چون واقعا اطرافیانم زندگیمو نابود کردن.به نظر شما میگیره؟

عمویه شوهرم دامداری داره،یه روز زن عمویه شوهرم خونه مادر شوهرم بود دمه غروب گفت باید برم خونه حتما ح ...

از قدیمیا شنیدم میگن هیچوقت حیوونارو گرسنه نذارین مخصوصا شبای جمعه

همیشه مامان بزرگم باهام دعوا میکرد وقتی ناخواسته بعد از ی کار خسته کننده اه میکشیدم میگفت خوب نیس. ...

اگه بحق باشه،میگیره

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
همیشه مامان بزرگم باهام دعوا میکرد وقتی ناخواسته بعد از ی کار خسته کننده اه میکشیدم میگفت خوب نیس. ...

آه هم نکشید،خدا میبینه و کوچکترین عمل رو چه خوب و چه بد جواب میده.

خدا ظالمین رو لعنت کرده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
از قدیمیا شنیدم میگن هیچوقت حیوونارو گرسنه نذارین مخصوصا شبای جمعه

اره دیگه،منم اینو از زن عموش شنیدم،واقعا همگناه دارن اونا هم افریده خدا هستن

الان نزدیک 8ساله ها!نمیدونم چرا ککشونم نمیگزه

صبر کنید...اگر سپردید به خدا،پس خیالتون راحت باشه.

عمویه شوهرم دامداری داره،یه روز زن عمویه شوهرم خونه مادر شوهرم بود دمه غروب گفت باید برم خونه حتما ح ...

من به این مورد اعتقاد دارم

چون ما حیوونارو آوردیم محبوس کردیم و خودمونو مکلف کردیم که غذاشونو بدیم پس کوتاهی ما واقعا گناهه

ا

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
الان نزدیک 8ساله ها!نمیدونم چرا ککشونم نمیگزه

شوهرم همیشه وقتی یه جایی گیر میکنه یایهویی یه اتفاق بد واسش میفته،بهم میگه تو که اه نکشیدی؟منم فقط بایه لبخند خبیثانه نگاش میکنم،خودشم میدونه چقدر بعضی وقتا ظالم میشه

من به این مورد اعتقاد دارم چون ما حیوونارو آوردیم محبوس کردیم و خودمونو مکلف کردیم که غذاشونو بدیم ...

بله،دقیقا درست میگید