2777
2789

ما دوساله توی بانک شهر حساب زرین گذاستیم 

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند درصده سودش؟

۲۰تا ۲۱ درصد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
یکسالست؟

نه هر وقت بخوای میتونی برداری ما ماهی یه تومنم بهش اصافه میکنیم

چه خوب بعد سود ماهانه میگیرید؟ من میخوام اینجوری باشه ببخش سوالام زیاد شد

خواهش میکنم عزیزم اره یکم به یکم هر ماه سود رو واریز میکنه 

ملی که اصلا سود نمیده

میده چرا نده کوتاه مدت یا بلندمدت باز کن

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین