2777
2789
عنوان

کرم دور چشم خوب برای زیر ۳۰ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نزن عزیزم. یکم راجعش تحقیق کنی این حرف نمیزنی

اخه وازلین دیگه همه میدونن از چی درست شده و مناسب نیست نیازی به تحقیق نداره اونم برا دور چشم ک نازکترین و حساسترین پوست رو داره

نزن تورو خدا وازلین وحشتناک بد هست برا پوست  مشقات نفتی هست

https://khanoomane.com/blog/با-وازلین-ده-سال-جوان-تر-شوید/

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اخه وازلین دیگه همه میدونن از چی درست شده و مناسب نیست نیازی به تحقیق نداره اونم برا دور چشم ک نازکت ...

ی لینک برات گزاشتم. تحقیق میکردی برا خودت خوب بود. دو نوع وازلین داریم‌ تصفیه شده و نشده‌ . اولی کاملا مضر که اصلا پیدا ام نمیشه. دومی شفا بخش. هیچوقت بدون اطلاعات اظهار نظر نکن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
لدورا  خیلی خوبه  90هس مامانم استفاده میکنه  از اینستا خریدم براش😐

داروخونه هام دارن؟؟ البته خب مادرشما سنش حتما بیشتر از منه شاید اون چیزی که استفاده میکنه برای سن من سنگین باشه

داروخونه هام دارن؟؟ البته خب مادرشما سنش حتما بیشتر از منه شاید اون چیزی که استفاده میکنه برای ...

نه ندارن

مامان من چشمم کم چروک افتاده ولی خب استفاده میکنه 

به سن ربطی نداره کلا از 20سالگی همه باید استفاده کنن 🌸

https://khanoomane.com/blog/با-وازلین-ده-سال-جوان-تر-شوید/

عزیزم زیاد به چیزایی که تو این سایتا مینویسن اعتماد نکن چیزی که من از تجربیات دیگران شنیدم وازلین پوست دور چشمو تیره میکنه

عزیزم زیاد به چیزایی که تو این سایتا مینویسن اعتماد نکن چیزی که من از تجربیات دیگران شنیدم وازلین پو ...

باشه. کاش میشد عکس پوستم بزارم. ۲۸ ساله کوچکترین مشکلی ندارم. اشتباه خودم بود راهنمایی کردم‌ 😊

من اسمشو نشنیدم تا حالا داروخونه هام دارن؟؟

نه عزیزم داروخونه نداره

محصولات انحصاری هستن تو بازار نیست 

بزنید کرم دور چشم لدورا تو نت میاره براتون

@ldorashop_beauty 

این پیجشه خودتون صحبت کنید درمورد مشکلتون بهتره🌸ولی اول تحقیق کنید ک من مدیون نباشم😘🌸

2790
2778
2791
2779
2792