2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زی زی تو رفلاکس طبیعیه دلی نباید تسلیم بشی باید خیلی تلاش کنی بیقراریاشون برای رفلاکسه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من جز لبنیات خیلی چیزای دیگه هم نمیخورم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم حالتو خوب میفهمم. دختر من از روز اول اینطوری بود. دکتر بهش شربت موتیلیوم و قرص نکسیوم داد. چندماه خورد اما کار اصلیو رژیم خودم کرد یعنی لبنیات و گوشت گاو و کاکائو و قهوه و هرچیزی که حتی یه کمی از اینا توش بود نخوردم. الان دخترم ده ماهشه من هنوز رژیم دارم ولی هنوز وقتی یه کوچولو ماده حساسیت زا به بدنش میرسه ریفلاکسش برمیگرده. با همه اینا من همیشه خوشحالم و شاکرم که دخترم سالمه. این روزا میگذره و پیشنهاد میکنم به جای ناراحتی از وجود کوچولوی نازت لذت ببر.