2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟ _۲ 😋😍😅

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 48 پست
وااای من مردم چطور درست میشه بهم بگو لطفاااا

ببخشید هوس کردی😐خورده برنج میزارم خووووب میپزه...حبوبات هم جدا میپزم وقتی پخت قاطیش میکنم....قوره تازه هم دون میکنم میریزم داخلش ...نمک و فلفل....بعد آبغوره اضاف میکنم.....بعد هم پیاز داغ و نعنا داغ درست میکنم میدم روش😋بازم ببخشید آبجی.....😘😘

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببخشید هوس کردی😐خورده برنج میزارم خووووب میپزه...حبوبات هم جدا میپزم وقتی پخت قاطیش میکنم....قوره ت ...

نوش جونتون عزیزم مرسی بهم گفتی دیگه خودم درست میکنم حتما😍😘😘😘مهربون😗

👪
میگو پلو خوشمزه ی من تا حالا نخوردم

بله خیلی خوشمزه و آسونه

قیافش شبیه استانبولی یا لوبیا پلوئه

سسش میگو و سیر و نمک و ادویه و یه قاشق تمر هندی هست  که بعد از آبکش کردن برنج سس رو لایه لایه میریزیم و 

و میزاریم دم بکشه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
خوشمزه است؟ امکانش هست دستور پختت رو بگی اگه برات زحمتی نیست؟

امشب اولین بار بود پختم اره خوب شده بود عزیز

پیاز خرد میکنی میزاری سرخ شده پیازش باید زیاد باشه بعد گوشت رو میریزی و تفت میدی با ادویه کاری و زردچوبه فلفل و رب بعدش آب میریزی توش آبش نباید زیاد باشه میزاری تا بپزه بعدش هویج ها رو انگشتی خورد میکنی و تو روغن کمی تفتش میدی تا نرم شن بعد که گوشت یه ساعت رو گاز بود بهش هویج رو و آلو خورشتی که خیس خورده اضافه می‌کنی میزاری تا قشنگ بپزه آخرای پخت هم نمک و دو قاشق زعفران اضافه میکنی

از تو برنامه سرآشپز پاپیون درست کردم عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خوراک لوبیا درست کردم. برای نهار فردا هم قلیه گذاشتم ماهیشم یباره سرخ کردم،بوزدایی هم کردم خونه رو از بوی ماهی و تامام. حالا غشیدم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀