2777
2789
عنوان

بیاید هرسوالی که دوست دارید مطرح کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 77 پست
با ماهی یه تومن چطوری زندگی کنیم، که اسمشم بشه گذاشت زندگی😐

اگه خونه از خودت باشه وقسط وبدهی نداشته باشی.مهمون برات نیاد .مسافرت نری.لباس نخری میشه فقط خورد وخوراک در حد پایین ...خدایا خودت به داد مردم برس

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه خانما زودرنجن یا فقط من اینجوریم؟

بیشتر خانوما هستن

و توی دوران های خاصی بیشتر میشه

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
مردا زنای هرزه رو بیشتر نمیپسندن،اگه میپسندیدن میرفتن باشون ازدواج میکردن.برای لاس زدن و وقت گذرونی ...

ولی بعضی از این مردا زنای پاک و نجیبشونو طلاق میدن و میرن با این هرزه ها

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
عشقمو خیلی دوست دارم خیلی اما یه موقعایی سریه اشتباهش حتی دیرجواب دادن به حدی اعصابم خورد میشه ک میخ ...

نگران نباش 

و توهم بهش محبت کن

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
خب الان بیشتر مردا اینطورین. یعنی تقریبا همه هرزن؟؟؟

اگه هرزه نبودن دنبال هرز نمیرفتن ..حتی نگاه هم بهش نمیکردن.حتی تو فکرشون ثانیه ای رد نمیشد...پس شک نکن هر کس خوشش اومد خودشم هست

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
چون حس خوبی بهشون میده.من تنوع خیلی دوست دارم،حس میکنم بیشترین چیزی که تو تغییرصورت یه خانم تاثیر زی ...

ولی خب مو داغون میشه که

مویه سالم مویی که خوبو پرپشت باشه کوتاهو بلندش فرقی ندارع بهتر از موی طلاییه وز و خشک شدش که هی میریزه