2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منطق من اینجوریه که اگه برم ببینم طالعم با شوهرم جوره، میگم رو دست حروف ابجد نیست از دقت و درستی☺️ ولی اگه ببینم جور نشد میگم اینا همه ش چرت و پرته😁

شما هم الان باید از این منطق پیروی کنی😁😁

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.
چجوری بود؟؟؟ میهش بگی ؟؟؟ منم نگاه کنم ؟

اسم خودتو مامانتو به حروف ابجد درمیاری جمع میکنی

بعد اسم شوهرتو با مادرشوهرتو به ابجد در بیار اونا رو هم جمع کن

بعد جمع ابجد تو مامانتو با جمع ابجد شوهرتو مامانشو جمع کن بعد تقسیم بر ۵ کن .باقی مونده اگه ۱.۳.۵ باشه جفته تا اخر زندگی میکنین اگه .۲.۴ اینا شد زندگی نمیکنین اگه هم باقی مونده نداشت یکی مخالف ازدواجه

-___- عزیزززززم کام ان

کام آن؟!

نه جونه من کام آن؟

یه بلیط بگیرم بفرسمت زادگاه اصلیت؟😂😂😂

صرفا_جهت_شوخی#  

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
بگم؟ دور از جون به توان هزار  یکی زودتر از دیگری فوت میکنه

خوب همه این شرایطو دارن دیگه..یا زن زود فوت میشه یا شوهر

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عجب خدای به اون عظمت را نمیبینی حروف ابجر را میبینی هر چقدر هم درست باشه از عظمت خدا که بزرگتر نیست& ...

نوشته بود پیامبر گفته حروف ابجد رو یاد بگیرین که کلی راز و موفقیت اینا توشه😟